Digidexo.com

Slik Doner kroppen din til en Medical School

Slik Doner kroppen din til en Medical School


Så lenge du ikke har noen smittsomme sykdommer og er ikke overvektig, kan du donere kroppen din til en medisinsk skole som skal brukes når du dør for medisinsk utdanning eller forskning. Før du foretar beslutningen om å donere kroppen din, men du bør diskutere fordeler og ulemper med din nærmeste familie; de er ansvarlig for å varsle skolen av din bortgang, og vil ikke være i stand til å ha kroppen din for en begravelse eller å begrave i familiens gravsted.

Bruksanvisning

Finn et universitet å donere kroppen din. De aller fleste medisinske skoler aksepterer ikke donert organer fra ut av staten, så du må velge en skole i staten der du bor.

Kontakt universitetets donor kroppen, eller viljekroppsprogram for å skaffe deg riktig skjema å fylle ut til å bli en donor. Noen skoler gir skjemaet på deres hjemmeside. Andre vil post eller faks skjemaet til deg.

Fyll ut informasjonen nødvendig på donor kroppens former, som inneholder informasjon som navn, fødselsdato og adresse. De fleste universiteter krever at du registrerer donor skjemaet i nærvær av en notarius eller to vitner.

levere eller sende din donor skjema til din valgte universitetets medisinske skole. Gi kontaktinformasjon til skolen til din familie, slik at de kan ta kontakt med universitetet i tilfelle din død.

Tips og advarsler

  • Hvis dødsfallet skjer i et annet land enn det der universitetet ligger tilstand, kan kroppen din bli donert til en medisinsk skole i delstaten din død.
  • Hvis kroppen din krever en obduksjon eller er skadet i en ulykke av noe slag, kan det ikke bli donert.