Digidexo.com

Hvordan virker Ambien CR arbeid?

Hvordan virker Ambien CR arbeid?

Hva er Ambien CR?

Valium CR, også kjent generisk som Zolpidem, er en behandling for søvnløshet som ikke er ment å bli brukt i lange tidsperioder, men er godkjent for midlertidig bruk. Ambien CR er klassifisert som en nonbenzodiazepene narkotiske og jobber innen 15 minutter for å bli tatt. I motsetning benzodiazepene narkotika, derimot, Ambien CR vanligvis bare varer i tre eller fire timer. Ambien CR har også vært kjent for å våkne pasienter fra Comas og forbedre hjernens funksjon hos personer med nevrologiske skader. Ambien CR er vanligvis foreskrevet av leger og psykiatere for en kort periode, vanligvis flere uker. Den brukes av United States Air Force når soldater trenger å sove i mellom oppdrag og kan også brukes til å behandle restless leg syndrom, kramper og kramper.

Hvordan virker Ambien CR arbeid?

Ambien CR er i den sedative klasse av medisiner. Det fungerer ved binding til GABA reseptorer, som er nevrotransmittere i hjernen. Dette er hva som gjør Ambien svært lik benzodiazepene medisiner. På den annen side, har Ambien CR ingen affinitet for GABA-reseptorer i ryggraden, som skaper desensitivisering av medisinering over tid. Ambien CR fungerer også litt annerledes enn benzodiazepene medisiner fordi det bare effekter scenen en søvn og ikke iscenesette to. Trinn er kjent som en langsom-bølgesøvn, som også er kjent som "dyp søvn". Dette er en periode med etapper tre av NREM-søvn. Slow-wave søvn er ansett å være den viktigste søvnen du får i løpet av natten fordi det er den første fasen av søvnen kroppen går inn i etter søvnmangel.

Advarsler Om Ambien CR

Det er mulig å overdose på Ambien CR. Selv om det ikke har så høy risiko for avhengighet enn benzodiazepenes som Xanax og Klonopin, andre beroligende midler, er det fortsatt en sjanse for å bli avhengig av Ambien CR. Ikke ta Ambien oftere eller lengre enn foreskrevet. Hvis du fortsatt har problemer med å sove etter å ha tatt Ambien, spør legen din for å sette deg på en høyere dose. Hvis du opplever allergiske reaksjoner, ekstreme hodepine eller kvalme etter å ha tatt Ambien CR, slutte å bruke umiddelbart og kontakte legen din. Hvis du opplever hevelse gå til legevakten.