Digidexo.com

Eddik Detox Bath

En detox bad er et hjem rette laget for å rense kroppen for urenheter og fremme generell helse. Noen bad er spesielt for visse plager. For eksempel er eddik DETOX bad antatt å lindre virkningene av inflammatoriske sykdommer så som artritt og urinsyregikt, i henhold til Momsbudget.com. Dette eddik detox bad er enkel og kan tilberedes i løpet av minutter.

Klar Bath

For å forberede en eddik detox bad, begynne å kjøre et badekar fullt av vann som er så varmt som mulig, men er behagelig for bading. Tilsett 2 kopper av eple cider eddik i varmt bad vann og 1 ss. av bakken ingefær. Bade i løsningen i rundt 30 minutter, og bruke en vaskeklut til å sørge for at hele kroppen har noen kontakt med eddik bad. Når tiden er ute, tøm badekaret og skru på dusjen og skyll med veldig varmt vann. Den er ideell for å holde kroppstemperaturen opp etter badet for å fremme mer svette. Så pakke opp i en tykk badekåpe er en god idé. Varmt vann og eddik vil arbeide for å rense og åpne opp porene og la kroppen naturlig svette og flush toksiner ut av systemet. Tilsetningen av ingefær vil også fremme svetting.

Hydration

Varmen og eddik kan forårsake svette en stund etter badekaret. Det er viktig å drikke rikelig med vann, selv før du kommer inn på badet. Vann hjelper med flushing ut giftstoffer og hindrer også dehydrering. Drikk et glass vann mens badet er i gang og holde et glass vann ved siden av karet i løpet av detox bad og fylle den etterpå når du fortsetter å svette.

Frekvens

Når du utfører en rens av noe slag, foreslår Natural-cure-alternatives.com tar en rensende bad minst to ganger per uke. Men selv om du ikke er inne i en rensing program av noe annet slag samtidig, badene er nyttig for kroppen avgiftning og generell sunn livsstil. Ifølge Natural-cure-alternatives.com nettside, disse badene er også nyttig for barns helse og kan også hjelpe til med kløe og rødhet i forbindelse med vannkopper.