Digidexo.com

Burning Foot Syndrom

Burning fot syndrom er en tilstand som gjør at det føles som om du går på glør, og det kan gjøre stående svært ubehagelig også. Det er mange grunner til at en person opplever brenn fot syndrom og mens noen av disse grunnene er enkle, andre årsaker til brenn fot syndrom kan føre til oppdagelsen av en mye mer alvorlig tilstand.

Identifikasjon

Burning føtter er en tilstand som er funnet hovedsakelig blant personer 50 år og eldre. Det er preget av en brennende følelse i føttene som noen ganger ledsaget av en stikkende følelse eller en merkbar rødt utslett, og i noen tilfeller føttene kan hovne opp. Men i de fleste tilfeller, er tilstanden eneste symptom en brennende følelse i føttene. Leger behandle symptomer på brennende fot syndrom med bekymring fordi de kan være en indikasjon på en mer alvorlig underliggende tilstand.

Årsaker

Burning fot syndrom kan skyldes noe så enkelt som dårlig montering sko eller iført sokker laget av en irriterende materiale, eller det kan være forårsaket av noe så alvorlig som nyresykdom. Andre mulige årsaker til brenn fot syndrom er soppinfeksjoner i foten eller tærne, nerveskader enten i foten eller et sted nærmere til ryggraden, en feilfunksjon i skjoldbruskkjertelen, og leverskader.

Livsstil Årsaker

Burning fot syndrom kan være et resultat av en nervøs tilstand forårsaket av alkoholisme eller av en mangel på vitamin B inntak. Fedme kan også forårsake brenning fot syndrom, som i så fall ville ganske enkelt være et resultat av det overskytende vekt legger press på føttene og forårsaker ubehag. I noen tilfeller brenn fot syndrom kan også være forårsaket av svette føtter, eller ved soppinfeksjon kjent som fotsopp.

Behandling

Behandling for brenning fot syndrom er avhengig av hva som er bestemt til å være årsaken. Soppinfeksjoner er normalt behandles med en krem ​​eller salve som kan ta flere dager eller uker på jobb. Hvis røyking, alkoholbruk eller annen livsstil element er funnet å være årsaken til brenn fot syndrom, vil vaksinen være å eliminere den aktiviteten.
Når en mer alvorlig underliggende problem, slik som lever eller nyre sykdom, er funnet å være årsaken til brenn fot syndrom, er en mer fokusert tilnærming på behandling av den underliggende tilstand som brukes.

B-vitaminer

En populær hjemme bøte for brenning fot syndrom er å ta B-vitaminer. Imidlertid er den eneste typen av brennende fot syndrom at et slikt regime vil bidra til at forårsaket av nerveskade som følge av vitamin B-12-mangel, noe som er sjeldent. I de fleste tilfeller, å bruk av B-vitaminer herde brenn fot syndrom er ikke effektiv.