Digidexo.com

Infeksjon Symptomer Etter Wisdom Tooth fjerning

Visdomstennene er de siste tennene til å vokse inn i munnen. De kan hentes ut hvis, som ofte skjer, de vokser i ulike måter og truer helsen til resten av tennene dine. Operasjonen kan utføres i dentist's kontor. Det er ikke komplisert. Imidlertid kan en infeksjon utvikler etter ekstraksjonen.

identifisering

Smerter som varer lenger enn 48 timer etter inngrepet, hevelse i tannkjøttet ved fjerning stedet, lukt som kommer fra munnen, og feber er symptomer forbundet med infeksjoner etter visdom tann fjerning.

Betydning

Dersom bakteriene inn i tannkjøttet etter at tannen er fjernet, kan den komme inn i blodet og fører til et alvorlig helseproblem. Hvis du tror du kan ha en infeksjon, eller hvis du har hatt problemer med infeksjoner etter tannkirurgi i det siste, kan det være lurt å ta noen antibiotika som forebyggende.

Årsaker

Smerter og tyggegummi hevelse er et resultat av betennelse forårsaket når immunsystemet angriper bakteriene i hjertet av infeksjonen. Dette fører også til at feber.

Forebygging

For å redusere risikoen for en infeksjon, skylle munnen med varmt saltvann som anvist av tannlegen din. Dette kan bidra til å holde området fritt for bakterier. Ta antibiotika kan også bidra til å forhindre en infeksjon.

Betraktninger

Hvis du har symptomer på en infeksjon, hvis blødningen ikke stopper etter bruk av press i 30 minutter, eller hvis du har problemer med å puste og / eller svelge etter utvinning, ta kontakt med tannlegen din.