Digidexo.com

Slik unngår du at Acid Reflux Naturlig

Acid reflux er et vanlig problem for mange mennesker, men det finnes måter å hindre acid reflux naturlig. Her er noen tips for å hjelpe naturlig hindre acid reflux.

Bruksanvisning

•  Den viktigste årsaken til acid reflux er ganske enkelt, hva du spiser. Hvis du lider av acid reflux, er det viktig å unngå mat med høyt syre. Unngå matvarer med sitronsyre, slik som eventuelle sitrusfrukter. Det er også viktig å unngå enhver form for krydret mat. I motsetning til disse mer åpenbare matvarer, kan dietter høy i fett også forårsake acid reflux. Prøv å holde deg til lavere fett kutt av kjøtt og sjømat, og prøve å unngå enhver form for fet og fet mat.

Den eldste kjente middel for acid reflux, er faktisk eple cider eddik. Denne metoden ble først dokumentert i midten av 1950-tallet, i en bok dedikert til alternativ medisin. Noen sverger til denne metoden, men det har egentlig ikke blitt testet i det medisinske feltet. Det er antydet at du bare drikke en 12 unse glass vann med en spiseskje av eple cider eddik strømmet inn i den. En annen metode er å bare ta et eple cider eddik tablett, som synes å være den foretrukne metoden. For at det skal fungere, det er ment å gjøres før alle måltider.

En annen naturlig måte å unngå sure oppstøt er å spise mat som vil bidra til å hindre magen i å gjøre overflødig syre. Noen matvarer som antas å gjøre dette inkluderer bananer samt papaya. Bare spise en banan eller en papaya før du spiser større måltider, for eksempel middag.