Digidexo.com

Hvorfor ikke kommunale vannbehandlingsanlegg Bruk Destillasjon til å rense vann?

Hvorfor ikke kommunale vannbehandlingsanlegg Bruk Destillasjon til å rense vann?


Destillere vann rangerer lavt på liste over offentlige vann behandling på grunn av sin høye energiforbruk, høy kostnad og mengden av vann som bortkastet i prosessen. Omtrent 5 liter vann blir bortkastet for hver to behandlet. Drikker destillert vann over en lengre periode kan også forårsake helseproblemer.

Distillation Process

Destillert vann, skapt ved å koke og la dampen kondenserer tilbake i vannet, fjerner effektivt 99 prosent av alt i vann, både gode og dårlige. Primært brukt i industrielle innstillinger, ikke destillert vann ikke korrodere utstyr fordi det ikke inneholder noen mineraler.

Soft Solvent

Destillert vann, som deionisert vann, er også kjent som en myk oppløsningsmiddel. På grunn av sin mangel på ioner, søker destillert vann for å gjenvinne ioner når det kommer i kontakt med oppløselige eller absorberbare materialer. Ved kontakt med luft, trekker den karbondioksid-ioner i vannet, slik at vannet blir svært sure.

Drikkevann

Destillasjon avfall mer vann enn det behandler. Ikke en kostnadseffektiv metode for behandling av bolig vann, gir destillert drikkevann ingen helsemessige fordeler. Mineraler som trengs for konsum mangler fra destillert vann, og fordi det griper karbondioksid når du er i kontakt med luft, blir så surt at det ikke er sunt for konsum vannet. Vann til konsum krever en 7,4 pH tilstand.