Digidexo.com

Hva er fordelene med Dødehavet salter?

Dødehavet ligger i Jordan, Israel. Det er 11 385 meter under havoverflaten. Dens kysten linjer er det laveste punktet på jorden på tørt land. I bibelsk tid servert den som et fristed for kong David. Herodes den store gjorde det verdens første kursted. Cleopatra sies å ha opprettholdt sin skjønnhet med Dødehavet salter. I dag er det kjent for sin terapeutiske fordeler, og det er et populært feriested for reisende fra hele verden.

Betydning

Siden oldtiden har vannet i Dødehavet er preget for sin terapeutiske og medisinske effekter. Vanlig sjøvann er 3 prosent salt. Dødehavet inneholder 27 prosent av ulike salter. Mineralene i disse salter innbefatter magnesium, kalium, kalsium-klorid og bromider. Det er gunstig for de med muskelsmerter, stress, hudlidelser, søvnløshet og leddlidelser.

Magnesium

Magnesium er en egenskap ved Dødehavet salter. Dette mineralet er brukt til å lindre stress, forebygge væskeretensjon, har en beroligende effekt på kroppens nervesystem og bremse aldring av huden.

Kalsium og Bromid

Dead Sea Salts inneholder kalsium, et viktig element for å styrke bein, tenner og negler. Det er også rik på bromider, som hjelper musklene å slappe av og redusere stivhet i kroppens lemmer.

Kalium

Den kalium i Dead Sea Salts spiller en viktig rolle for idrettsutøvere og mosjonister. Det fungerer som en energi løfter, og det fylles mange viktige mineraler tapt etter ekstrem trening.

Bading Med Dead Sea Salts

Dead Sea Salts kommer i mange varianter. De varierer i størrelse, tekstur, farge og duft. Dead Sea Salts kan bli badet i å hjelpe med smerter og smerter eller å bare slappe av. Unscented Dead Sea Salts er best brukt til å behandle psoriasis, eksem og andre hudlidelser.

Fakta

Dødehavsregionen er i dag en anerkjent senter for helse og medisinsk forskning. I tillegg til de medisinske fordelene mange hevder etter soaking i Dead Sea Salts, noen plaget med luftveisplager og slike sykdommer som cystisk fibrose har opprettholdt lindring fra områdets økt atmosfærisk trykk.