Digidexo.com

Slik starter en Gym Rutinemessig

Slik starter en Gym Rutinemessig


Mange mennesker ønsker å ha en fin fysikk og opprettholde sin helse. Nå disse målene tar engasjement, tid og ofte et treningsstudio rutine. Mens omtrent alle kan delta i et treningsstudio, ikke alle kan etablere en rutine og holde seg til det. For å maksimere dine resultater, ta disse trinnene for å etablere et treningsstudio rutine.

Bruksanvisning

Slik starter en Gym Rutinemessig

Sett fitness mål. Dette kan enkelt gjøres ved å stille deg selv noen spørsmål. Ønsker jeg å gå ned i vekt? Ønsker jeg å bulk opp? Ønsker jeg å tone opp? Hvordan planlegger jeg på å oppnå disse målene? Svarene på disse spørsmålene vil hjelpe deg å sette dine treningsmål og finne ut hva slags diett du må følge. Hvis ønsker å gå ned i vekt, fokus på kardiovaskulær trening, som for eksempel løping på tredemølle eller riding en øvelse sykkel. Hvis du ønsker å bulk opp, fokus på vekttrening. Skriv ned dine mål og holde dem i nærheten.

•  Finn et sted. Finn en trening plassering som har utstyret du trenger, og de fasiliteter du ønsker, for eksempel klasser, barnepass, badstue, et basseng og personlige trenere. Finn et sted som er praktisk for deg. Jo lengre unna gym er, jo mindre sannsynlig er det at du vil gå regelmessig. Besøk ulike treningssentre og be om priser. Mange treningssentre tilbyr nye medlemmer rabatter for å bli med og / eller gratis personlige treningsøkter.

Meet med en trener. Diskuter dine treningsmål og jobbe med ham å etablere en rutine. De trener vil hjelpe deg å finne de spesifikke øvelser du bør fokusere på og hvor ofte du bør gjøre dem. Hvis gym medlemskap ikke inkluderer en gratis treningsøkt, må du skall ut noen penger. Du bør også jobbe med en trener eller et treningsstudio medarbeider til å bli kjent med utstyret for å unngå skade.

Etablere en tidsplan. Hvis du er en morgenfugl, velger å trene tidlig på dagen. Hvis du er en natt ugle, gå til gym senere. Når du bestemmer deg for når du skal trene, spille inn timeplanen i din personlige planlegger eller PDA. Angi påminnelser slik at du har det lille ekstra push.

Sett din plan til handling. Gå til gym og trene på dine angitte tider. Gjør det så praktisk som mulig. For eksempel, hvis du har planer om å gå på treningsstudio etter jobb, ta med gymtøy med deg å jobbe. Ikke gjør det ekstra tur hjem, fordi hvis du gjør det, kan du velge å bo i for kvelden.

Tips og advarsler

  • Finn et treningsstudio kompis. Arbeide ut med en venn holder deg motivert og gir deg en sosial uttak. Hvis du bor i en leilighet eller en leilighet, bruke samfunnet gym. Arbeide ute er praktisk og sparer deg for penger.