Digidexo.com

Hvordan forbedre medisinsk koding Kunnskap

Hvordan forbedre medisinsk koding Kunnskap


Medisinske programmerere sikre at pasientens medisinske diagnoser og prosedyrer er tildelt passende numeriske eller alfanumeriske koder for rapportering og fakturering. En medisinsk koder er ikke bare ansvarlig for å forstå fakturering side av helsevesenet, men også den kliniske side med sterk kunnskap om medisinsk terminologi, sykdommer og behandlinger. Å nøyaktig tildele diagnose- og prosedyrekoder som endres årlig, er det viktig for medisinske programmerere å arbeide med å forbedre koding og klinisk kunnskap på en kontinuerlig basis.

Bruksanvisning

Bruk passende ressurser. Det er viktig å ha de mest aktuelle kodebøker for å gi nøyaktige koder. Skaff en medisinsk ordbok som ikke bare har definisjoner, men bilder og diagrammer av medisinske termer. Kode publikasjoner er også gode ressurser. Selv om det ikke fokusert utelukkende på koding, publikasjoner som "For the Record" og "The Journal of AHIMA" vie betydelig plass til koding utdanning. Den amerikanske regjeringens Center for Medicare og Medicaid Services (CMS) i tillegg gir gratis ICD-9-CM og HCPCS koding informasjon og oppdateringer på nettet.

Ta et seminar eller online kurs. Seminarer og kurs gjennom profesjonelle organisasjoner som American Health Information Management Association (AHIMA), American Hospital Association (AHA) eller gjennom lokale community colleges gi raske og ofte ganske rimelige måter å forbedre medisinsk koding kunnskap. Dette utdanning gis på en jevnlig basis og inkluderer up-to-date informasjon om de nyeste koding og fakturering endringer innen helsesektoren. I tillegg er mange rettet mot et bestemt område eller spesialitet, noe som gjør det enkelt å velge hvilke utdanningsmuligheter vil være mest gunstig.

Nettverks i bransjen. Bli kjent med andre programmerere i området. Mange regionale grupper har koding workshops og regelmessige møter som arbeider med å forbedre koding kunnskap. Et sterkt nettverk av programmerere kan være til stor hjelp når koding spørsmål eller problemer oppstår som ville dra nytte av innspill fra andre i feltet.

Bli en profesjonell koding organisasjon. Å bli medlem av American Health Information Management Association (AHIMA) eller American Academy of Professional Coders (AAPC) gir elektroniske og trykte ressurser som er ofte inkludert i medlemskontingenten. I tillegg profesjonelle organisasjoner har online fora og diskusjoner, en database med koding ressurser, og pågående utdanningsmuligheter.

Bli sertifisert. For en forpliktelse til bransjen og pågående utdanning, bli en sertifisert coder gjennom anerkjente organisasjoner (AHIMA, AAPC) eller gjennom et lokalt college. For sertifiseringer å være aktiv, krever de møte et bestemt antall undervisnings timer. Dette betyr at en sertifisert coder vil forbli nåværende og kunnskapsrik på koding emner.

Tips og advarsler

  • Hvis du tar kurs for å bli sertifisert, må du kontrollere at organisasjonene er anerkjente. AHIMA og AAPC har ofte lister over godkjente høgskoler.