Digidexo.com

Naturlig PMS Rettsmidler

Naturlig PMS Rettsmidler


De fleste kvinner opplever noen grad av PMS i løpet av livet. For noen kan PMS være ulidelig smertefull, følelsesmessig stormende og en betydelig byrde. Det finnes mange forskjellige medisiner og behandlinger for å håndtere PMS, men mange av dem er unaturlig. Kvinner som søker en mer naturlig løsning, heldigvis, har noen alternativer.

Kosttilskudd endringer

Å ha en sunn kropp er nummer én forsvaret mot PMS. Som de fleste PMS symptomer er relatert til hormonell ubalanse og mangel på næringsstoffer, kan en enkel endring i kostholdet ditt avlaste deg av symptomer. Vær spesielt oppmerksom på fettinntaket, som usunt fett kan føre til vann oppbevaring; derimot, er rødt kjøtt viktig på grunn av den påvirke PMS har på jerninntak. Koffein og alkohol er vanndrivende og fører til nærings utskillelse. Det er viktig å begrense magnesium utskillelse og sukker kan øke denne, mens kalsium magnesium har en tendens til å blokkere opptaket helt. Salt og kullsyreholdige drikker kan føre til eller forverre oppblåsthet. Viktigste, prøve å øke jerninntaket så mye som mulig. En menstruerende kvinne bør satse på minst 18 gram jern absorpsjon daglig.

Fysiske tiltak

Regelmessig mosjon kan holde kroppen i form og godt forberedt for utbruddet av PMS. En rask femten til tjue minutters gange hver dag er alt du trenger. Trening bidrar til å øke oksygennivået, eliminere giftstoffer og øke næringsopptak. Ta et varmt bad eller bruke en varmepute på anbud områder, slik som en verkende rygg eller kramper magen, kan lindre smerte. Yoga kan utnyttes på mange måter å hjelpe med PMS. The Cobra positur er kjent for å hjelpe med smerte, menstruasjonsuregelmessigheter samt forstoppelse. The Wind lindrende posere hjelper med gass og oppblåsthet og Corpse positur, sammen med yoga generelt, kan slappe av både sinn og kropp. Hvis PMS fører til muskel og leddsmerter eller ømhet, kan en enkel massasje lette disse smertene.

Herbal rettsmidler

Herbal rettsmidler er også en trygg og enkel måte å dempe PMS symptomer. Angelica rot og røde bringebær kan brukes til kramper, vendelrot og peppermynte tam moodiness, mens fennikel frø og safflower regulere hormoner. Daglig inntak på en til to spiseskjeer safflower olje kan også hjelpe med ømhet og oppblåsthet, som gjør wild yam. Leveren er et viktig verktøy i metabolizing østrogen; bruke melk tistel å rense leveren, forbedre sin funksjon. Kvinner som opplever migrene kan bruke feverfew. Det er mange te, for eksempel kombucha, peppermynte og kamille som er kjent for sine PMS-kampferdigheter.