Digidexo.com

Claroxan bivirkninger

Tapet av visjon er et vanlig problem, og er ikke nødvendigvis knyttet til noen bestemt sykdom eller celleforstyrrelse. Degenerasjon av macula vev av øynene kan være på grunn av aldring, samt visse miljøforhold som kan ha en negativ effekt på visjonære evner, herunder luftforurensning, tilstedeværelse av husholdningskjemikalier og luftbårne elementer som fungerer som allergener på de okulære organer .

Årsaker til synstap

En av årsakene til synstap er reduksjonen av integriteten av macula, et område på netthinnen i øyet som er involvert med fokus og lysabsorpsjon. En av de viktigste organiske elementer som støtter funksjon av netthinnen er lutein, et naturlig forekommende karotenoid. Lutein brukes av netthinnen til å absorbere blått lys og ultrafiolette stråler fra sollys, som er kritisk i dybdesyn og andre synsfunksjoner.

Hva er Claroxan?

Ingrediensene i Claroxan inkluderer blåbær ekstrakt. Blåbær har vært brukt i mange år for synet forbedring, inkludert dens bruk under andre verdenskrig av piloter for å bedre nattsyn. En svarthyllekstrakt er også til stede i Claroxan, som gir zeaxanthin, en lignende xantofyll til lutein. Disse xantofyller er antioksidanter som er rapportert å være nyttig i kampen mot frie radikaler som forårsaker degenerasjon av macula vev samt fotoreseptorene i netthinnen.

Andre ingredienser

Claroxan inneholder også vitamin A, C og E, som har blitt rapportert å være gunstig for visse okulære egenskaper. Betakaroten er også til stede i Claroxan som er andre bio-flavonoider som støtter integritet og funksjon av øynene. Lycium bær (en annen kilde til zeaxanthin), glutation og gingko biloba er andre ingredienser som finnes i Claroxan som har blitt rapportert å være støttende til okulær helse. Ginko biloba fremmer spesielt bedre sirkulasjon til synsnerver.

Side Effects

For tiden er det ingen kjente studier som har blitt gjennomført i bivirkninger ved bruk av Claroxan. Generelt er det imidlertid, å opprettholde den riktige balanse av næringsstoffer i kroppen, inkludert vitaminer og mineraler, er avgjørende for god helse. Enhver overdoser av et næringsstoff kan ha noen uheldige bivirkninger, men kroppen generelt forkaster eventuelle utskeielser av vitaminer og mineraler som den ikke bruker.

Beta-karoten bivirkninger

En mulig bivirkning av bruken av Claroxan kan være relatert til tilstedeværelsen av beta-karoten i en av de formler som produsenten har utviklet. Det har vært studier som indikerer en sammenheng mellom bruk av betakaroten kosttilskudd og ineffektivitet av lunge kreft behandlinger. Mens disse studiene anses å være avgjørende, individuelle faktorer som kan påvirke kroppens bruk av beta-karoten som skal vurderes før noen konklusjon er å nås på denne saken.