Digidexo.com

Best Vitaminer for Lap Band Pasienter

En lap band er et justerbart bånd plassert på toppen av magesekken, ved enden av spiserøret, gjennom en minimal invasiv kirurgi. Formålet med runde band er å styre mat som kommer inn i magesekken, noe som gjør at pasienten føler seg full raskere og til slutt å stoppe over-spising og gå ned i vekt. Lap band anbefales kun for kandidater hundre eller flere pounds overvektige som har mislyktes i å se resultater med andre vekttap behandlinger.

Vitaminmangel

Etter lap band, vil mage kirurgi pasientene har problemer med å spise mange av de matvarer som inneholder de vitaminene de trenger for å komme seg etter operasjonen, samt vitaminer en sunn kropp behov etterfylles hver dag. På grunn av at vitaminene ikke kan forbrukes fra visse matvarer for en stund etter operasjonen, er det viktig at pasienten får vitaminer gjennom vitamintilskudd. Jerntilskudd må tas etter lap band kirurgi for å hindre pasienten fra å utvikle anemi og lidelse tretthet og tap av hår.

Typer

De tre vitamintilskudd som en lap band pasienten må ta så lenge som fanget bandet forblir i kroppen sin, er: kalsium, jern, og en god multivitamin. Les merkelappen på multivitamin for å avgjøre om kalsium og jern er inkludert; ikke overdose på kalsium eller jern kosttilskudd, som de kan potensielt være skadelig for noen kroppens organer. Konsultere med en lege for blodprøver for å finne ut hvor mye av hver vitamin du bør ta etter din runde band kirurgi.

Form

Den runde band gjør det vanskelig å fordøye de tingene en pasient som brukes til å fordøye; derav grunn til å ta vitaminer. Dette bør også vurderes når du velger form av vitaminer for å ta etter lap band kirurgi. Chewable vitaminer er best som de er lett fordøyd og oppløse lettere enn andre former for vitaminer. Flytende og pulver former er også bra. Unngå kapsler og tabletter, som de tar mye lengre tid å fordøye og kan sette seg fast over fanget bandet forårsaker dårlig fordøyelse og irritasjon. Vurdere å åpne kapsler og sliping tabletter inn i pulverform og blande inn puddinger, supper, eller milkshake å skjule den bitre smaken.

Tidsplan

Lap bandet pasienter må komme opp med en plan for å ta sine vitaminer. Kalsium og jern interfererer med hverandre og bør tas i minst to timer fra hverandre for å kunne arbeide effektivt. Også, fordi tilgang til magen er begrenset, er en plan for å holde fanget bandet blir tilstoppet med ufordøyd mat.

Tilleggsvurderinger

Lap bandet pasienter bør fortsette å ha sitt blod sjekket hvert halvår etter operasjonen, for å holde oversikt over hvilke vitaminer må økes, og som trenger å bli redusert. I tillegg til dette er det viktig at pasienten holder sine medisinskapet fylt med vitaminer i det hele tatt tid, og bør hamstre før operasjonen finner sted for å hindre ernæring mangler.