Digidexo.com

Medisin for å ta for Allergi

Allergi er forårsaket av en rekke grunner, men ofte forekommer på grunn av pollen og dyr. Allergi medisiner blokkere symptomer assosiert med histamin. Mange allergi medisiner er tilgjengelig i piller, væsker og spray. Noen allergi medisiner kan kjøpes over-the-telleren mens andre er foreskrevet.

Antihistamin

Benadryl er en allergimedisin som ofte brukes til å behandle allergi symptomer ved å blokkere histamin. Symptomer som rennende øyne, nysing, hoste og rennende nese er behandlet. Benadryl kommer i pille og flytende form. Voksne bør ta en, 25- til 50-mg kapsel, tre til fire ganger om dagen. Døsighet ofte oppstår så kjører bør forbys før du vet hvordan kroppen din kommer til å reagere på medisinen.

Pseudoefedrin

Decongestants med pseudoefedrin, som Sudafed, hjelper med allergisymptomer ved å krympe blodkar i nesen, lungene og slimhinner. Voksne 12 år og eldre kan ta to tabletter hver 4 til 6 timer. Barn 6 til 12 år skal bare ta én tablett hver 4 til 6 timer. Milde bivirkninger som svimmelhet, hodepine og hjertebank kan forekomme.

Steroider

Nesespray som Nasonex er en form for steroider. Ved hjelp av disse nesespray steroider gi den beste måten å ta vare på allergier. Nasonex hemmer histamin, cytokiner, leukotriener og basofile. Voksne og barn 2 år og eldre kan ta denne spray bare en gang om dagen for å lindre allergisymptomer. Medisinen er gitt av en resept bare, så samråd med en lege er nødvendig.