Digidexo.com

Hvordan å opprettholde min Delvis falske tenner

Partielle proteser er tilgjengelig til noen som har mistet noen tenner i munnen og ikke trenger et helt sett av falske tenner. Hver partiell protese er utformet for å passe personens munn. Vedlikeholde dine partielle proteser med vanlig hygiene forsiktighet for å unngå misfarging, plakk bygge opp eller bakterievekst.

Bruksanvisning

Fjern delvis protese fra munnen slik at du kan inspisere det. Se på den delvis protese og se etter om det sprekker eller løse tenner. Varsle legen dersom protesen må repareres.

Åpne gebiss tannkrem og plassere en liten skvett av tannkrem på protese tannbørste.

Vri vannet på i vasken og plassere protesen tannbørste under rennende vann for å få det vått. Ta av protese tannbørste fra vannet og slå av vannet. Påfør protese tannbørste til delvis protese og børste frem og tilbake mot delvis protese. Pensle hele delvis for å fjerne skitt, mat og bakterier.

Slå av vannet på i vasken igjen og bruke vann til å skylle den delvis protese og gebiss tannbørste. Plasser gebiss tannbørste tilbake der det hører hjemme, og legg delvis protese på et rent håndkle.

Slå vannet tilbake på og fylle din beholder som du bruker til å suge partielle proteser med vann. Slå av vannet etter at du er ferdig med å fylle protesen soaking container.

Plasser en kjemisk tablett i vannet som er laget spesielt for rensing av proteser og partielle proteser. Plasser delvis protese i beholderen og la den suge. La delvis protese i beholderen før du er klar til å plassere den tilbake inn i munnen din.

Tips og advarsler

  • Kontakte tannlegen din om den delvis føles ikke riktig i munnen. Tilpasning av delvis protese kan endre seg over tid.
  • Ta kontakt med tannlegen din om den delvis blir skadet. Tannlegen kan reparere de delvise falske tenner med en gang.