Digidexo.com

Bivirkninger av Intravenøs Benadryl hos barn

Benadryl intravenøs er en resept styrke, injeksjon form av stoffet difenhydramin. Til tross for sin bruk for å behandle alvorlige allergiske reaksjoner hos pasienter i alle aldre, utgjør Benadryl intravenøs en risiko for bivirkninger, inkludert noen som påvirker barn.

Typer Vanlige bivirkninger

Mange av de mest vanlige bivirkninger av intravenøs Benadryl hos barn er lik de som oppleves av voksne, inkludert sedasjon, svimmelhet, manglende koordinering, urolig mage og fortykkelse av slim. I tillegg har intravenøs Benadryl potensiale til å forårsake den unike reaksjon av eksitabilitet i små barn.

Dosering

For barn, er den maksimale sikre dosering av Benadryl 5mg for hver kilo barnet veier per tjuefire timer. Dosen til barn er svært viktig fordi selv den minste overdose kan føre til alvorlige bivirkninger hos barn.

Funksjoner

Dreven doser av intravenøs Benadryl har potensial til å forårsake hallusinasjoner, kramper og i verste fall død, advarer RxList.

Risiko

Som hos voksne, utgjør intravenøs Benadryl en risiko for død av huden i området hvor injeksjons administreres hos barn.

Betraktninger

Hvis barnet ditt har en historie med glaukom, magesår eller tarm eller blære obstruksjon, kan intravenøs Benadryl ikke være sikker for bruk, advarer RxList.