Digidexo.com

Legemidler som brukes for overgangsalder

Menopause er en vanskelig tid for kvinner. Symptomer inkluderer uregelmessige perioder, nedsatt eller tap i fruktbarhet, vaginal tørrhet og libido tap, de beryktede hetetokter, søvnløshet, humørsvingninger, tap av hår og bryst fylde og økning i magen fett. Kvinner kan føle seg trøtt og lite energi. Ganske mange forskjellige typer narkotika er foreskrevet for overgangsalder, fra SSRI til hormonbehandling, men utfordringen er å finne den beste for personlige forhold.

Ufrivillig barnløshet

Hormonbehandling er fortsatt en av de mest brukte og vellykkede behandlinger på overgangsalder. Målet med hormonbehandling er å re-introdusere hormoner som østrogen i kroppen siden deres nivåer kan raser nedover i overgangsalder. Avhengig av din helse og familie historie av sykdommer, kan Østrogen være foreskrevet for deg som begynner på det laveste doser.

Antidepressiva

Lave doser av antidepressiva har vist seg å bidra til å regulere humørsvingninger, depresjon og også hetetokter i overgangsalderen. Faktisk Gabapentin, også kjent som Neurontin, brukes av enkelte psykiatere som en "stemning stabilisator" for å kontrollere bipolare manier og angst. Det er kjent å betydelig redusere hetetokter hos kvinner. Men som de fleste rapporter om Gabapentin, sin gunstige bruksområder kan observeres, men er ennå ikke forstått. Effexor er en tradisjonelle antidepressiva og antianxiety medisiner som behandler hetetokter også. SSRI, en annen form for antidepressiva, kan hjelpe med symptomer i tillegg. Noen SSRI som hjelper er Prozac, Paxil, Zoloft og Celexa.

Vitamin E og clonidine

Klonidin, et stoff som vanligvis brukes mot høyt blodtrykk og narkotika eller alkohol detox, kan bidra til å redusere hetetokter når de blandes med vitamin E. Men mange kvinner rapporterer ubehagelige bivirkninger, så dette duoen av narkotika ikke er sterkt anbefalt som det beste og heller ikke først streng med narkotika for å bekjempe menopause og relaterte problemer.

SERM

SERM, kjent som selektive østrogen-reseptor-modulatorer, er syntetiske stoffer som etterligner østrogen rolle i kroppen, hvorav den ene er å styrke bentetthet og forebygge osteoporose og benbrudd etter menopause. Andre legemidler som brukes til å bremse bentap, men er ikke-hormonelle medisiner inkluderer bisfosfonater som raloksifen, Fosamax, Actonel, Boniva og kalsitonin.

Konklusjon

Det finnes medisiner som kan hjelpe enhver situasjon. Kvinner med overgangsalderen bør holde optimistisk og være sine egne advokater i behandling. Det er håp, og medisiner sikkert kan redusere symptomene. Fortsette å prøve medisiner, selv om man ikke fungerer. Etter hvert vil du finne den rette. Nøkkelen er å ikke gi opp for fort.