Digidexo.com

Hvordan lage en personlig medisinsk historie Form

Hvordan lage en personlig medisinsk historie Form


Du ønsker å beholde en kopi av din medisinske historie slik at helsevesenet utøvere bedre kan hjelpe deg. Lag en kopi av denne informasjonen for barna dine i tilfelle du blir arbeidsufør eller for å hjelpe dem med sine egne medisinske problemer. Bruk disse tipsene for å lage en personlig medisinsk historie skjemaet.

Bruksanvisning

•  Lag et diagram med all din personlige informasjon. Oppgi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, ektefelle, barn og forsikring informasjon. Legg din blodtype, vaksinasjoner, tester, resultater og kirurgi.

Ta med alle dine allergier, inkludert detaljer om hva du er allergisk mot, hva skjer når du blir utsatt for allergenet og hvordan du blir behandlet for allergi.

Lag en tabell for all medisinering. Liste medisiner navn, bivirkninger, varighet av bruk og årsaken til at du var på den.

Gå til legen din og be om kopier av eventuelle medisinske former i filen. Ta med medisinsk informasjon på din personlige diagrammet. Fest legens papirer til den medisinske historien skjemaet.

Listen noen av dine sykehusbesøk på skjemaet. Inkluder tester, resultater, operasjoner og besøk til sykehuset eller legevakten. Legg navn på leger og spesialister hvis du husker dem.

Be dine foreldre og søsken til å liste noen sykdommer du hadde som barn. Bruk din hukommelse til å fylle eventuelle hull. Inkluder noen av de aktuelle medisinske bekymringer du har i dag og noen relevant slektshistorie. Lag en tidslinje med all din informasjon. La det være rom for ytterligere informasjon.

Last ned en medisinsk historie form fra Internett (se ressurs under) og fylle ut feltene med din egen informasjon.

Tips og advarsler

  • Lagre din personlige sykehistorie skjema på en datamaskin og sikkerhetskopiere det på en disk.
  • Legg dine medisinske regninger og forsikring krav til helsetjenester fil.
  • Du må kanskje betale for kopier av journalen.