Digidexo.com

Negative Calorie Diet

Negative Calorie Diet har oppnådd utbredt popularitet med et bredt spekter av Kosten, på grunn av stor grad til sin påstand om at du kan miste opptil to pounds per dag. Selvfølgelig husker den gamle canard: "Hvis det ser for godt til å være sant, er det sannsynligvis." Mens Negative Calorie Diet ikke leverer på sine løfter om bærekraftig vekttap, kostnadene bare kan oppveie fordelene.

Om Diet

Negative Calorie Diet fungerer ved å utnytte den metabolske forekomsten kjent som den termiske effekten av mat. I tråd med ordtaket "det tar penger for å tjene penger," kroppen din opererer under et lignende prinsipp: "Det tar kalorier å gjøre kalorier." Fordøye et måltid har en kalori kostnad på egen hånd, så netto kalorier som du har tilgjengelig for energi etter en gitt måltid er faktisk: [totalt antall kalorier som forbrukes] - [kostnadene for fordøyelsen]. Negative Calorie Diet er litt av en misvisende benevnelse, som du ikke er faktisk forbruker "negative" kalorier. I stedet blir du bedt om å fokusere ditt daglige inntak rundt matvarer som har en høyere pris for fordøyelsen enn det totale antall kalorier som tilbys av maten selv, slik at du i en negativ energibalanse. Ved hjelp av dette prinsippet, er vekttap stimulert i et hurtig tempo.

Etter Diet

De såkalte negative kalori mat vanligvis faller i to kategorier: Frukt og grønnsaker. Eksempler på negative kalori mat som fremmes av dietten inkluderer agurk, brokkoli, kål, selleri, gulrøtter, salat, spinat, epler, blåbær, appelsiner, fersken og ananas. Når du følger den negative kalori diett, holder deg strengt til de anbefalte negative-calorie matvarer for å oppnå kostens optimal rate av vekttap.

Betraktninger

Of course, mens det er ingenting galt med å spise en overflod av frukt og grønnsaker, det er et problem med å frata kroppen av de andre vitale makronæringsstoffer den trenger for å overleve. Som formulert, er den negative kalori diett urimelig restriktiv. Realistisk, ville svært få Kosten har viljestyrke til å leve på noe mer enn de foreslåtte matvarer. Dette gjør Negative Calorie Diet noe mer enn en krasj diett som individer er sannsynlig å rebound fra ganske hardt, promulgating en syklus av yo-yo slanking der mistet vekt er raskt gjenvunnet ved å gjenoppta en normal spising plan.
I tillegg er Negative Calorie Diet mål vekt-tap progresjon altfor rask. Realistisk, bør du forvente å tape rundt en til to pounds en uke på en typisk "sunt" kosthold. Hvis du mister vekt på frekvensen av enda ett pund i dag (som er halvparten av det gjennomsnittlige fra negative kalori Kosten), vil du miste en betydelig mengde lean mass sammen med fett. Som lean mass er ansvarlig for å holde stoffskiftet i gang på topp effektivitet, slippe vekt som raskt er ganske usunt på lang sikt.
Hvis du bestemmer deg for å tåle Negative Calorie Diet, supplere de anbefalte "frukt og grønnsaker bare" regel med magert kjøtt og sunne fettkilder som fisk og olivenolje for å gjøre kostholdet mer levelig. Du vil ikke gå ned i vekt så raskt, men det er ingen vits i å gå fra overvektig og usunn til undervektig og usunn.