Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne tidlige symptomer på autisme

Hvordan gjenkjenne tidlige symptomer på autisme


Hvis du er en ny forelder, bør du vite hvordan du kan gjenkjenne de tidlige symptomer på autisme.

Når en av ett hundre og femti babyer er født med autisme, er det viktig at autisme er oppdaget tidlig.

Tidlig påvisning er viktig å lære hvordan å lære et barn med autisme.

Måter å gjenkjenne tidlige symptomer på autisme:

Bruksanvisning

De fleste babyer vil smile av den tiden de er seks måneder gamle. Dette er ikke den vanlige gass smil at babyer utstillingen når de har gass og trenger en rap, men en ekte ekte smil som viser glede. Hvis du oppdager at barnet ditt ikke smiler eller viser tegn til glede, kan dette være et tidlig varsel tegn på autisme.

Det kan være vanskelig for en mor å være åpent sinn nok om deres barn å gjenkjenne tidlige symptomer på autisme. Det er mye lettere å tenke at det barnet er ganske enkelt å flytte i sitt eget tempo. Dette kan være sant i noen tilfeller, men det er for barnets beste interesse å få dem sjekket ut av lege, slik at en forelder kan være sikker.

Herming av ansiktsuttrykk, ord og vokalintonasjoner er vanlige tegn sett i voksende spedbarn. Hvis barnet ditt ikke gjør disse tingene ved ti måneder gammel, kan dette være et annet symptom på autisme. Babyer og barn vil alltid prøve å være som mor eller far, og vil prøve å speile hva du gjør.

En vanlig måte å gjenkjenne tidlige symptomer på autisme er hvis barnet ikke snakker i det hele tatt av den tiden de er to. Noen barn vil utvikle gode tale mønstre senere enn andre, men de vil minst ha et par ord i vokabularet sitt. Det er ikke vanlig for et lite barn å ikke snakke i det hele tatt.

Hvis du ser at barnet ditt ikke bruker noen ord, kan det være på tide å snakke med din barnelege om dine bekymringer i forhold til ditt barns utvikling. Som nevnt tidligere, er tidlig diagnose viktig å håndtere autisme på en positiv måte.

Ikke alle barn med autisme vil vise alle symptomene. Barnet kan bare vise ett av skiltene. Hvis du kjenner igjen noen tidlige symptomer på autisme, oppsøke profesjonell hjelp og får riktig testing gjort for å hjelpe regelen i eller ut autisme.

Det viktigste er tidlig deteksjon. Noen barn kan ha en mild form for autisme som bare vil kreve litt mer oppmerksomhet enn et barn som ikke har autisme. Alvorlige tilfeller av autisme kan være vanskelig for en forelder å håndtere hvis de ikke får opplæring før barnet blir for vanskelig.

Mens du er her kan du ta en titt på de andre store hvordan du artikler om autisme på eHow og i min artikkel liste på profilen min.