Digidexo.com

Alternative måter å behandle en UTI

Nyrene, blæren og de rørene som kobler de to er kjent som urinveiene. Noen infeksjon i det området er kjent som en UTI (urinveisinfeksjon), men de fleste infeksjoner oppstår i blæren. Fordi bakterier kan bli resistente mot antibiotika, alternative behandlingsformer blir stadig mer utbredt å behandle UVI.

Behandling Alternativer

Den mest kjente alternativ behandling for en UTI er tranebær, enten i juice eller i kapselform. Tranebær inneholder et molekyl som kalles non-dialyse materiale (NDM) som overholder noen kroppslige overflater og hindrer bakterier fra å trenge inn.
Kosttilskudd som kaliumcitrat og natriumcitrat gjøre pH-verdien i urinen mer alkaliske stoffer som vil inhibere vekst og utvikling av bakterier som forårsaker en uti. Citrate kosttilskudd er å bli tatt i løpet av dagen bare. Urin som kan forbli i kroppen over natten kan irritere vev.
Indianere brukte Uva ursi i århundrer før oppdagelsen av antibiotika. UVA Ursi inneholder hydrokinon, en naturlig antibakteriell kjemisk. Uva ursi har også snerpende effekter som vil redusere betennelse og infeksjon. Vær forsiktig når du tar Uva Ursi som langvarig bruk kan føre til leverskader.
En enkel sukker som er naturlig forekommende, kalt D-mannose, kan tas for å behandle en UTI. Bakteriene vil feste til D-mannose i stedet for til veggene av blæren og vil bli eliminert med urinering. Ved inntak oralt, går D-mannose blodet og reiser gjennom nyrer og blæren før de blir annullert.
Et annet alternativ for behandling av en eksisterende UTI er å ta vitamin C daglig, sammen med 8 til 10 glass vann. Vitamin C vil ikke bare øke immunsystem, men vil også øke nivået av syre i kroppen din. Dette vil hindre bakterievekst.
Natron vil jevne ut balansen mellom syre i urinen, noe som vil bidra til å eliminere en UTI. Drikk en blanding av ½ ts. natron og 8 oz. vann en gang om dagen. Begynn dette så snart symptomene dukker opp og fortsette inntil alle symptomer er borte.
Drikk te laget av 1 ts. goldenseal rot i en kopp varmt vann. Goldenseal er en naturlig antiseptisk og har vist seg å ha stor suksess i herding UVI. Ikke bruk goldenseal under graviditet, da det har vist seg å stimulere til arbeid.

Forebygging

For å hindre tilbakevendende UVI drikk rikelig med vann og gjøre tyttebær i noen form en vanlig del av kostholdet ditt. Begrens inntaket av koffein og sukker. Urinere ofte og unngå å holde på urinen, noe som gjør at bakterier for å danne.