Digidexo.com

Homøopatiske midler for leggsår

Homøopatiske midler for leggsår


Leggsår kan være forårsaket av en rekke sykdommer, og det er ulike homeopatiske midler som kan brukes for hver av dem. Denne artikkelen vil målrette de viktigste årsakene til sirkulasjonsproblemer og infeksjon samtidig snakker kort om dag til dag urte og aktuelle rettsmidler. Homeopati er ikke anerkjent av mange leger og FDA, og det anbefales at du ser en lisensiert utøveren før du fortsetter.

Sirkulasjon

Carbo veg er et homøopatisk middel som ofte brukes i tilfeller der det er svak og stillestående sirkulasjon, noe som ofte er tilfellet med leggsår. Pasienten blåmerker lett og huden sår og koldbrann kan noen ganger satt i. Det er en iskald på føtter, knær og hender og nummenhet i deler av kroppen som brukes for tilbakelent. Rug brukes for lav sirkulasjon relatert til oppblåst årer og dannelsen av blodpropper. Pasienten føler nummenhet, indre varme med eksternt kald hud, og potensialet koldbrann i tærne hvis alderen eller diabetes lidende. Arsenicum er rettet mot pasienter med kalde og isete lemmer som kan bryte ut i kaldsvette, erfaring utmattelse og kramper, og puffy og hovne lemmer. Symptomene kan forverres i kaldt vær, og etter midnatt.

Infeksjon

Belladonna er en behandling for pasienter med rødhet og kroppen hevelse mot infeksjon, et bankende og pulserende følelse, og en ekstrem følsomhet for lys. Pasienten kan ha rødme eller rødhet i ansiktet sammen med varme, selv om føtter og hender bli kaldt. Calendula brukes i infeksjoner som følge av kutt, skrapte hud, og hud utbrudd. Det blir ofte brukt som et skjær eller salve. Ferrum Phosphoricum brukes i infeksjoner hvor det er betennelse som er ledsaget av svakhet, høy temperatur og tørst. Det kan bidra til å forhindre leggsår infeksjon hvis tatt tidlig i prosessen. Grafitt kan brukes som et middel når infeksjoner manifesterer seg i huden. Sprekker i huden kan danne og honning-farget utflod kommer ut av sårene, akkompagnert med treghet, en manglende evne til å konsentrere seg, og på de fleste anledninger forbundet med andre tilstander som impetigo og herpes simplex.

Urter og vitaminer

Cellular helse bør understrekes med betennelse kosttilskudd som vitamin C og bioflavonoider. Nattlysolje kan fremskynde helbredelsesprosessen, mens essensielle fettsyrer legge til kroppens naturlige anti-inflammatoriske egenskaper. Vitamin E, hvitløk og koenzym Q10 hjelp med sirkulasjon under en leggsår. For intern giftige rensing, kan du prøve en kvart kopp cayenne pepper fortynnet i varmt vann to ganger om dagen, eller urtete med gingko biloba og ryllik urt et par ganger om dagen. Aloe vera kan også være konsumert en spiseskje per dag for å hjelpe til med renselsesprosess. Å desinfisere leggsår, kan du bruke noen dråper tea tree olje. En urt som kan hjelpe eksternt er calendula, da ti dråper brukes på såret med en bomullsdott. Prøv å spise det sunneste kostholdet du kan og inkludere en regelmessig mosjon rutine.