Digidexo.com

Hva er miconazolnitrat Cream?

Hva er miconazolnitrat Cream?


Miconazolnitrat er en del av en gruppe legemidler som kalles antifungals som brukes til å behandle visse typer hud og vaginale infeksjoner forårsaket av sopp. Medisinen kommer i en kremformulering, men det er også tilgjengelig i en rekke andre formuleringer, inkludert tabletter, pulvere, geler og spray. Miconazolnitrat krem ​​er tilgjengelig på resept og over-the-counter formuleringer.

Bruksområder

Ethvert antall hudinfeksjoner kan være forårsaket av sopp. Miconazolnitrat krem ​​er ofte brukt til å behandle fotsopp, ringorm, gjær infeksjoner og jock kløe. Det fungerer ved å endre cellemembran av soppen og får den til å tape næringsstoffer.

Vanlige Merkenavn

Aktuelt miconazolnitrat er tilgjengelig i USA under en rekke merkenavn. Som i 2010, disse inkluderer Lotrimin AF, Monistat 1, Monistat Derm, Neosorin AF, Micatin, Mitrazol og Desenex.

Betraktninger

Miconazolnitrat kremer er olje- og vannformuleringer. De kan føle seg mindre fett enn en salve formulering, men ifølge en gjennomgang av aktuelle soppmidler av Leverandøren Synergier og publisert på Oregon state nettside, kremer er også mindre effektive enn salver.

Bivirkninger og forsiktighetsregler

Selv miconazolnitrat krem ​​er generelt godt tolerert, kan du oppleve bivirkninger som rødhet, svie, utslett eller andre hud irritasjon. Hvis dette skjer, bør du kontakte lege umiddelbart. Også være forsiktig for ikke å få mikonazol nitrat i eller i nærheten av øynene.

Lagring

Miconazolnitrat krem ​​bør oppbevares i originalbeholder ved romtemperatur og vekk fra direkte lys. Holde lokket tett lukket og ikke fryse. Sørg for å forkaste denne medisinen når det har nådd sin utløpsdato. Som med alle medisiner, holde miconazolnitrat krem ​​utilgjengelig for barn.