Digidexo.com

Hvordan bruke Power of Touch for Self Healing

Det er mange måter å helbrede kroppen-og bruke kraften i touch er en kraftig ferdighet å lære og søke om selvhelbredelse og for å redusere stress. Touch skal være helbredende. Touch skal løfte sjelen. Vi alle kan lære å helbrede andre og samfunnet gjennom kraften av berøring.

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan lære å føle-og bruke disse teknikkene for å øke kvaliteten på livet ditt.

Bruksanvisning

•  Lær å lytte og føle sensasjoner; Dette er veldig viktig hvis vi ønsker å dra nytte av healing touch. Lær å være stille og rolig i 10 minutter. Stillhet eller taktil taushet er en teknikk som du kan utvikle seg over tid med praksis. Først, lukk øynene og konsentrere seg om stillheten. Fokuser på din hånd og fingertuppene og være bevisst klar over fingrene, hånd og håndflaten. Gjenta prosessen med den andre hånden, og deretter igjen. Øve en hånd av gangen og deretter begge sammen.

Bruk taktile skanning som en annen måte å utvikle berørings makt. Plukk opp en gjenstand og skanne den for tekstur, skarphet eller sløvhet, ruhet eller glatthet. Føler for eventuelle opplevelser mens du skanner objektet med fingertuppene. Føler for varmetemperaturendringer eller vibrasjoner. Sakte skanne hver tomme av et objekt eller kropp, upartisk følelsen uansett følelsen er til stede, alt fra varme til vibrasjoner. Føler for endring overflate, temperaturendringer eller tekstur endringer.

Kjør hendene over en persons tilbake. Plasser hendene omtrent en tomme over huden av ryggraden og tilbake, å bevege hendene dine sakte opp og ned fra hode til hale. Se om du kan oppdage eventuelle endringer. Små temperaturendringer i kroppen kan føles av dyktige hender gjennom berøring. Er det områder du legger merke til å bli varmere eller kaldere? Eventuelle forskjeller kan være meningsfylt. Jo større forskjellen i temperatur, jo mer blir det betydelig. For eksempel kaldere områder er mer kronisk; de har vært der i lengre tid. Varmere områder er flere nylige hendelser og referert til som akutt.

Plasser fingrene på motsatt side av ryggvirvler og beveger seg vertikalt langs fra lumbalregionen og trykke forsiktig på hvert ben ryggvirvler, å føle vibrasjonene, temperatur og tekstur. Touch healing kan brukes på hvilken som helst del av kroppen, for eksempel thorax eller brystområdet. Ryggraden i dette området kalles thorax ryggraden og består av 12 brystvirvler. Det er også tolv par av ribbeina.

Planlegg en massasje og / eller dype vev massasje terapi som bruker touch for healing og redusere smerte og stress fra kroppen.

Tips og advarsler

  • Touch er en av de flotte gavene vi er gitt, men de fleste av oss har glemt hvordan du bruker denne kraftige ferdigheter for å bidra til å øke kvaliteten på våre liv og redusere stress.
  • Ta berørings klasser fra utdannede eksperter og spesialister på området.
  • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke medisinsk råd fra din egen lege eller annet helsepersonell.