Digidexo.com

Hvordan å behandle klamydia med Urte hjem rettsmidler

Hvordan å behandle klamydia med Urte hjem rettsmidler


Klamydia er en seksuelt overførbar sykdom. Hos kvinner, symptomene er så milde at de er uvitende om sykdommen før klamydia har kommet til bekkeninfeksjon (PID). PID er en meget alvorlig sykdom og er en viktig årsak til infertilitet. I menn, symptomer på klamydia er umiddelbar, inkludert smertefull vannlating og en smertefull utflod fra urinrøret. Klamydia ofte sprer seg til øyet og forårsaker konjunktivitt. Klamydia kan også utvikle seg til Reiters syndrom, en kombinasjon av alvorlig leddgikt, urinrørsbetennelse og øyekatarr. Klamydia er verken en bakterie eller et virus. Det er et unikt organisme og er noen ganger referert til som en parasitt. Les videre for å lære hvordan man skal behandle klamydia med urte hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

Bruk Usnea, eller gammel mans skjegg, som en naturlig anti-viral. Like unik som klamydia, er Usnea en krysning mellom en alge og en mose som har bredspektret antiseptiske krefter. Det dreper bakterier, virus og sopp. Det er effektivt i å kvitte kroppen av klamydia. Usnea har vist seg å være effektiv mot HIV, kronisk tretthetssyndrom og sykdommer assosiert med nedsatt immunfunksjon.

Styrke immunforsvaret med goldenseal. Denne urten er også en bred antimikrobiell og antiinflammatorisk substans. Den inneholder berberine. Berberin eradicates klamydia. Goldenseal styrker også immunforsvaret.

Fight klamydia med echinacea urt. Echinacea dreper et bredt spekter av patogener, inkludert virus, bakterier og soppinfeksjoner. Det styrker også vev og den generelle immunsystem.

Treat klamydia med så Palmetto. Saw Palmetto er effektiv i behandling av urinveis symptomer på klamydia som ofte forekommer hos menn. Saw Palmetto er antiseptiske egenskaper er spesielt effektiv i behandling av sykdommer i urinveiene.

Inkluder gentian i dine naturmidler. Tradisjonell kinesisk medisin løser vanligvis klamydia med en kombinasjon av to eller tre urter. Gentian er inkludert i alle urte rettsmidler for behandling av klamydia. Det behandler klamydia, herpes og gonoré.