Digidexo.com

Hvordan få medisiner for ekstremt dårlig Migrene

"Neurology" magasinet viser til at over 28 millioner voksne i USA lider av migrene. Migrene er invalidiserende hodepine ofte ledsaget av lysfølsomhet, svimmelhet, kvalme og lydfølsomhet. Det finnes medisiner laget å avverge migrene eller for å minimere smerte fra migrene. Medisiner kan også forkorte varigheten av en migrene. Det er ulike tilnærminger til å ta for å få migrene medisiner.

Hvordan få medisiner for ekstremt dårlig Migrene

•  Spør en farmasøyt om hvilke over-the-counter smertestillende medikamenter kan fungere best for deg, for eksempel ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ibuprofen og naproksen. Kjøpe over-the-counter medisiner på apoteket anbefaler.

Be din lege for en resept på et medikament som vil avverge smerte eller redusere alvorlig migrene smerte. Diskutere alternativer i forhold til medisinering styrke. Finn ut hvilke medisiner kan være vanedannende, og lage en handlingsplan for å unngå avhengighet.

Snakk med en herbologist eller naturlege for å finne ut om naturlige medisiner som reduserer smerten av en alvorlig migrene. Kjøpe ingredienser fra en helsekostbutikk, og følg instruksjonene nøye hvis du har å mikse din egen concoction.

Hint

  • Bestiller medisiner fra Internett tilbyr deg lavere priser. Det kommer også rett til døren din, slik at du ikke trenger å gå ut av huset for å handle for medisiner. Bare bestille fra legitime forhandlere.
  • Ta alltid kontakt med en betrodd lege før du tar noen medisiner.