Digidexo.com

Slik fjerner en Popcorn Kernel Fra Nose

Slik fjerner en Popcorn Kernel Fra Nose


Hvis noen i din husstand har klart å få en popcorn kjerne fast i nesen, så oddsen er, du arbeider med et barn. Imidlertid kan en mentalt utfordret person også ende opp med dette problemet, så vel som en umoden tenåring eller voksen som opptrer på en tør eller annen utfordring. Uansett hvordan det skjedde, er det visse førstehjelp prosedyrer du bør følge når du forsøker å fjerne en popcorn kjerne fra en nese.

Bruksanvisning

•  Legg en hånd over neseboret som popcorn kjernen ikke sitter fast inne.

Plasser en vev foran den åpne nesebor og blås. I noen tilfeller er dette nok til å fjerne kjernen.

Fortsett å lukke motsatt nesebor hvis kjernen ikke kom ut med blåser alene. Pust inn en liten mengde sort pepper for å provosere et nys. Den ekstra kraften kan bidra til å fjerne popcorn kjernen.

Ta den berørte personen for å få legehjelp hvis disse teknikkene ikke fungerer eller hvis personen er for ung for disse teknikkene som må gjøres. Eventuelle andre metoder bør gjøres av en medisinsk faglig eller under tilsyn av en medisinsk faglig.

Tips og advarsler

  • Ikke stikke et annet objekt i personens nese for å prøve å fjerne popcorn kjernen. Selv om dette kan virke logisk, det kan gjøre problemet verre og føre til andre komplikasjoner.