Digidexo.com

Hvordan håndtere ADHD hos barn med diett

Hvordan håndtere ADHD hos barn med diett


ADHD (Attention-Deficit Hyperactivity Disorder) er et økende problem blant barn og forskning har vist linker til kosthold og ernæringsmessige mangler som en mulig årsak. Endringer i kostholdet har en enorm innvirkning på hvordan våre kropper og hjerner fungere, og er en viktig del av normal, sunn utvikling hos barn.

Bruksanvisning

Start på nytt, bokstavelig talt. Kvitt din pantry og kjøleskap av all bearbeidet og raffinert mat. Nylig, The McCann Study viste felles tilsetningsstoff Natriumbenzoat å forårsake hyperaktivitet ikke bare i ADHD barn, men "normale" barn også. Tilsvarende denne studien fant kunstig konditorfarge til også føre til hyperaktivitet hos barn. (The Lancet 06.09.2007)

drastisk redusere mengden av raffinert og naturlig sukker. Toppene i blodsukker, spesielt hos barn med ADD, føre til generell uoppmerksomhet når insulinnivået stuper. Fruktjuicer, brus, barnas korn, mel, hvit ris, poteter og søtsaker må unngås.

Eliminer mettet og herdet fett. Nivåer av usunt fett (omega 6 fettsyrer) har blitt funnet i langt større mengder hos barn med ADD / ADHD og depresjon. Enkle endringer som erstatter maisolje med olivenolje hjemme kan ha en stor innvirkning.

Velg en multi-vitamin som inneholder DHA (dokosaheksaensyre) eller spør din barnelege om en resept for en. DHA er den viktigste komponenten for å utvikle hjernevev og barn med ADHD har vist betydelig fettsyre mangel.

Legg matvarer og kosttilskudd som inneholder omega-3 fettsyrer. Ulike fisk, linfrøolje og fiskeolje kan forbedre hjernens funksjon. Mangel på Omega 3-tallet viser seg å være den største felles kobling blant barn med ADHD, og ​​vil arbeide med DHA for å korrigere mangel.

Sett den svært ikke-ernæringsmessige kafeteria skolemat med bag lunsjer. Inkluder en mager protein som en kalkun hel hvete wrap, et stykke frukt, og en flaske med vann eller lettmelk.

Gi 2-3 sunne snacks for barnet ditt til å spise i løpet av dagen. Små, hyppige måltider kan opprettholde blodsukkeret, øker konsentrasjonen. Sunn sti blanding med nøtter og tørkede bær, valnøtt smør og pærer, en banan, hardkokt egg, gresskarkjerner, lite fett tunfisk salat, grønnsaker og lite fett ranch dressing alle gjøre for stor snacks.

8. Eliminer gluten. Gluten er et protein som finnes i hvete, rug og bygg. En rekke lærevansker, hovedsakelig ADHD, har vært knyttet til gluten sensitivitet og intoleranse. Dette er den vanskeligste kosttilskudd endring å lage og kan sist gjort. Prøv å følge en cøliaki diett i 3 uker. Hvis det ikke er endring i atferd, er gluten ikke den skyldige.

Tips og advarsler

  • Gjør barnets lærer informert om dine planer om å behandle barnet ditt. De kan være i stand til å gi et område og tider for barnet ditt å snack, ta testen, eller foreslå andre endringer som må gjøres.
  • Eksempler på korn som ikke har gluten inkluderer vill ris, mais, bokhvete, hirse, amaranth, quinoa, teff, havre, soyabønner og solsikkefrø.
  • Diet endringer er ikke en erstatning for medisinering.
  • Fisk er ofte forurenset med kvikksølv, en nervegift. Sjekk med FDA og CDC ofte til rådgivende om forbruket av fisk.
  • Kosttilskudd kan også inneholde kvikksølv eller andre farlige ingredienser. Spør Barnelege for merke anbefalinger.