Digidexo.com

Mild angst angrep symptomer

For noen mennesker, høyt stress situasjoner bety mer enn en økt hjertefrekvens. For de som lider av angst angrep (også kjent som panikkanfall), kan stressende situasjoner være svært skremmende og anspent hvis en angst angrep oppstår. En person kan oppleve en angst angrep, men ikke gjenkjenner symptomene.

Betydning

Hva skjer med kroppen din i løpet av en mild angst angrep er sjokkerende og helt ærlig, skremmende, men å lære hva som utløser angrepene og hvordan du kan roe deg selv kan være svært nyttig for å håndtere dem og gir stor innsikt for videre diagnostisering hvis nødvendig.

Typer

Stressende situasjoner kan skape følelser som spenner fra generell angst til mild angst til alvorlig angst. Når du begynner å oppleve disse typer følelser, er det viktig å være oppmerksom på hvordan du vil beskrive hva du føler til legen din. Disse observasjonene er hva skille mild angst angrep fra alvorlig.

Time Frame

Individuelle angstanfall kan vare alt fra 30 sekunder til over en time. Hvor hver person opplever dem er forskjellig og varierer i lengde. Perioder med angrep kan vare alt fra noen dager til et par uker, avhengig av hva stressor er å bringe på angrepene og hvordan angrepene blir forvaltet.

Funksjoner

Her er noen symptomer som er felles med mild angst: plutselig høy angst, hjertebank (dvs. følelsen som ditt hjerte hoppet over et slag), svetting, skjelving, pustevansker eller en følelse av å kveles, brystsmerter eller ubehag, kvalme, svimmelhet eller følelse av å besvime, nummenhet eller prikking, frysninger eller hetetokter. Disse symptomene er ikke spesifikke for angstanfall, så det er viktig å ta oppmerksom på når og hvorfor de skjer. Dersom 03:57 symptomer er erfarne samtidig, er sjansen stor for at du kan være lider av en mild angst angrep

Effekter

Hvis angstanfall forbli ubehandlet for en lengre periode, kan det være vanskelig å kontrollere dem eller roe deg ned. Milde angstanfall kan bli mer alvorlig. Langsiktig lidelse kan skape et mønster av angrep, en av de viktigste komponentene i panikklidelse. Det er viktig å merke seg symptomene og hyppigheten av angstanfall, og rapportere dem til en lege, så snart som mulig for en diagnose.

Forebygging / løsning

Hvis du tror du opplever en angst angrep, prøv å være rolige. Pust sakte og dypt. Om nødvendig, sitte ned, legger hodet mellom bena, og fortsette å puste langsomt og dypt. Husk at angrepet vil passere så lenge du forbli rolig. Hvis du er alene, kan du prøve å kontakte noen til å hjelpe deg så snart du føler deg roligere. Hvis noen er med deg, be ham om å ringe legen din.