Digidexo.com

Virkningene av badstuer på huden

Virkningene av badstuer på huden


Når huden blir tilstoppet med døde hudceller, kremer, oljer og deodorant, avfall og giftstoffer - som er ment å bli eliminert gjennom huden din - er låst i huden din. Blokkerte og infiserte hudceller kan forårsake hudormer, kviser og akne. Varme fra badstuen åpner porene og svetten vil skylle ut de fangede giftstoffer.

Fjerne døde hudceller og toksiner

Rensing huden din via en sauna fjerner døde hudceller, noe som eksponerer en frisk, ren lag av friske celler. Huden din vil se sunnere og mer levende. Ikke bare gjør huden din ser og føler seg bedre, men det vil fungere bedre, ifølge Home-sauna-center.com. Blodårene vil utvide seg når du er i en badstue, øker strømmen av væske og oksygen til hudcellene.

Folk trenger å svette mer

Svette er bra. Mange mennesker har en stillesittende livsstil og ikke svette nok. Svette regulerer temperaturen på kroppen din, blir kvitt avfall og bidrar til å opprettholde rene, Myk hud.

Som du svette ut giftstoffer i badstuen, vil det bety mindre arbeid for leveren og nyrer, som tillater dem å fungere bedre. Faktisk er huden også kalt den "tredje nyre", fordi den eliminerer avfall. Hvis du ikke skille ut giftstoffer og andre materialer fra huden din på en jevnlig basis, vil svette passasjer og huden blir marinert. Hud som er tatt vare på er mer motstandsdyktig mot kviser, hudormer, kviser, fotsopp og eksem.

Fordeler

Ifølge Cyberbohemia.com, vil du skille ut ca en liter svette i en 15-minutters badstue. Svetten kommer fra de ekkrine svettekjertler, som reagerer på varme. En tung svette vil rense huden din renere enn såpe og vann fordi varmen fra badstuen eller dampbadet åpner porene og døde celler og dypt-embedded grime kan unnslippe.

Hvis du lider av hudproblemer, for eksempel psoriasis, akne, cellulitter eller eksem, vil infrarød varme i en badstue nytte for din hud. Hudfarge og elastisitet vil også i henhold til Healthcarealternatives.net forbedre,. En dampbadstue øker også blodsirkulasjonen, noe som fikk ny cellevekst som gjør at huden din ser bedre ut. Når du har tatt en badstue, dusj fjerne rusk som har vasket ut av huden din.