Digidexo.com

Hva er Rosemary Oil Brukes til?

Rosmarin essensielle oljen er en av de mest populære aromaoljer. Det er viktig å forstå hvordan rosmarin eterisk olje fungerer når du bruker den.

Identifikasjon

Rosmarin eterisk olje er vanligvis laget av flerårig urt Rosmarinus officinalis. Den essensielle olje av rosmarin er en klar eterisk olje med en skarp, furu-lignende duft.

Funksjon

Rosemary er en stimulerende olje og tjener til å aktivisere samlet. Denne stimulerende funksjonen fungerer på både mentale og fysiske aspekter av kroppen.

Effekter

Effektene av rosmarin eterisk olje på tankene og følelsene er styrkende og oppløftende. En Harvard studie viste at bruk av aromaer mens han studerte for tester økte generelle ytelsen. Rosemary er en av de oljer som ofte brukes for å øke minne tilbakekalling og konsentrasjon. Rosemary er også et populært aromaterapi olje til bruk for mild depresjon og for å aktivisere sinnet hvis du er sliten.

Fordeler

De fysiske fordelene ved å bruke rosmarin eterisk olje er også relatert til den stimulerende effekten oljen har. Rosmarin eterisk olje øker blodsirkulasjonen, noe som gjør det til et populært valg for muskel lettelse aromaterapi blander. Binyrene blir også stimulert ved anvendelse av rosmarin eterisk olje.

Forebygging / løsning

Lurer på hva de skal gjøre om en prippen, moldy luktende rom? Lag en naturlig luftrenser ved å blande en hjemmelaget aromaterapi spray blanding. Sett 4 oz. av trollhassel i en spritz flaske og tilsett 20 dråper rosmarin eterisk olje, 10 dråper bergamott eterisk olje og 10 dråper lavendel essensielle olje.

Advarsel

Rosmarin eterisk olje er svært stimulerende, og bør ikke brukes av epileptikere eller de utsatt for muskelrykninger og spasmer. Det er motstridende opplysninger om bruk av rosmarin eterisk olje under svangerskapet, så drøfte spørsmål eller bekymringer med helsepersonell, eller lisensiert aromaterapeut før bruk. Rosmarin eterisk olje bør aldri brukes ufortynnet, eller pen, men bør alltid være riktig blandet med carrier oljer eller utvannende på annen måte.