Digidexo.com

Hvordan bruke eddik for Heel Pain

Fordi det påvirker din evne til å gå, kan hæl smerter være en plagsom og invalidiserende tilstand. For noen kommer hæl smerter på plutselig, men kan skje gradvis for andre. Selv hælspore er den vanligste årsaken til hæl smerter, andre årsaker inkluderer plantar fasciitt, ​​infeksjon, svulster og frakturer eller cyster. Uansett hva årsaken er, hæl smerter som fører til hevelse og betennelse kan muligens bli beroliget av bruk av enten hvit eller eple cider eddik. Hvis du har hæl smerter og er på utkikk etter en naturlig rette, kan eddik være svaret.
Selv om noen universitetsstudier har vist eple cider eddik for å ha noen gunstige effekter når det tas internt, har studiene vært begrenset. Aktuelle programmer er uprøvd, selv om populært akseptert.

Bruksanvisning

Sug foten i eddik. For å forsøke å redusere hæl smerter preget av betennelse og hevelse, fyll en fot badekar eller stor kjele 3/4 full med kaldt vann og bland i 1/2 kopp enten hvit eller eple cider eddik. Sug foten i denne eddik bad i 20 til 30 minutter hver dag og se om smertene avtar.

Pakk hælen i en papirpose dynket i eple cider eddik. Skjær en papirpose i form av hælen og suge den i eple cider eddik. Bære denne papir surret rundt hælen din daglig i 2 til 3 uker, endrer papir flere ganger per dag. Dette kan gi hæl smertelindring, spesielt for smerter forårsaket av hælspore.

Bruk en blanding av eple cider eddik, natron og melasse til hælen. For denne eddik rette, bland to ss. av eple cider eddik, en ts. av natron og en ss. melasse sammen. Bruke dette til det berørte området av hælen din daglig i minst 10 til 15 minutter, og du kan begynne å se tegn til bedring i løpet av noen dagers bruk.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid alternative løsninger med forsiktighet. Selv om disse eddik rettsmidler har fungert for noen, kan de ikke være effektive for alle. Slutte å bruke hvis du ikke merke store forbedringer etter to uker med eple cider eddik behandling, og noen alternativ behandling bør gjøres i forbindelse med behandling foreslått av legen din.