Digidexo.com

Hvordan ha en positiv holdning Every Day

Hvordan ha en positiv holdning Every Day


Opprettholde en positiv holdning er en måte å lindre konsekvensene av stress på våre emosjonelle og fysiske velvære. Kronisk stress kan ha en negativ innvirkning på din helse, relasjoner og livskvalitet. Selv om det er lite sannsynlig at du vil være i stand til å opprettholde en konstant positiv holdning, er det mulig å føle seg positiv og optimistisk praktisk talt hver dag med motivasjon og opplæring.

Bruksanvisning

•  Smil ofte hele dagen. Øv smilende mens du arbeider ved skrivebordet, trener eller kjører. Selv om smilet kan føle seg tvunget til å begynne med, føles det som regel mer naturlig med praksis. Smilende også en tendens til å gjøre andre smil i retur. Smil når du bestiller din kaffe eller gjøre et bankinnskudd og du vil sannsynligvis få et smil i retur, noe som forsterker din innsats.

Laugh daglig. Se en morsom film eller lese en bok skrevet av en komiker. Besøk med en venn eller et familiemedlem som får deg til å le. Fortell kollegaen din en spøk. Hvis du ikke vet mange vitser, søke etter et nettsted som vil sende deg en ny vits hver dag via e-post eller tekst. Finne humor i daglige hendelser, for eksempel realisere du har på umake sokker eller at du har glemt å ta tag av deg skjorta.

Les daglige affirmasjoner. Hold dem ved siden av sengen eller i nærheten av tannbørsten din, slik at du kan lese dem før du begynner dagen, og ta dem med deg i løpet av dagen for når du føler negativitet bygningen. Du kan kjøpe en bok eller kalender med daglige affirmasjoner, eller du kan skrive dine egne positive uttalelser i en notatbok eller på gule lapper.

Lytt til din indre dialog. Skriv de negative tanker du husker fra den dagen på et ark. Ta ut en annen ark og omskrive utsagnene i en positiv måte. For eksempel, hvis du skrev en negativ uttalelse som: "Mine foreldre kaller for mye og kjøre meg gal," skrive det som: "Mine foreldre kaller så ofte fordi de elsker meg." Øv denne aktiviteten daglig til du blir mer bevisst på negativ tenkning. Det vil hjelpe deg å fange dine negative tanker som de oppstår i løpet av dagen og korrigere dem.

Praksis takknemlighet. Ta hensyn til alt du har å være takknemlig for og gjennomgå det daglig. Helse, en jobb, familie, utdanning, spesielle talenter og venner er eiendeler du kan liste. Setter pris på det du har. For eksempel, hvis du skulle ønske du hadde et større hjem, være takknemlig du har et trygt, rent sted å leve. Hvis en nabo gir deg en gryte med suppe når du er syk, setter pris på gesten selv om det smaker forferdelig.