Digidexo.com

Antidepressiva som forårsaker High Blood Sugar

De fleste folk ikke innser at legemidler som antidepressiva kan faktisk øke blodsukkernivået. Høyt blodsukker er amatør begrep for hyperglykemi og beskriver det faktum at blodsukkernivået er høyere enn de burde være. Normale nivåer bør være mellom 70 mg / dl og 150 mg / dl, med en normal økning umiddelbart etter inntak av mat og å være på sitt laveste punkt like før det første måltidet av dagen.

Årsaker til High Blood Sugar

De fleste forbinder høyt blodsukker med diabetes, er den vanligste årsaken til hyperglykemi. Imidlertid kan visse medikamenter også bidra til symptomer på høyt blodsukker; de er vanndrivende, østrogener, betablokkere, salicilates, fenytoin, litium og kortikosteroider. Siden mange antidepressiva forårsake eller bidra til, høyt blodsukker, hvis du er diabetiker og får en resept på noen antidepressiva, bør du minne din medisinske leverandøren av din diabetes.

Olanzapin og Fluoxetin

Under merkenavnet Symbyax, fluoksetin, en serotonin reuptake inhibitor, og olanzapin, et antipsykotisk medikament, er kombinert til å behandle bipolar lidelse og manisk depresjon. Olanzapin er en del av dette stoffet cocktail som kan føre til hyperglykemi. Hvis du har diabetes og ta Symbyax, eller noe narkotika med olanzapin, bør du følge nøye med blodsukkernivået. Zyprexa er bare ett av de andre antidepressive legemidler som inneholder olanzapin.

Abilify

Abilify, etter det generiske navnet på aripiprazol, er et annet antidepressivum som kan ha en negativ effekt på blodsukkernivået. De som allerede har diabetes, eller som kan være i fare for diabetes må ha blodsukkeret overvåkes. Abilify er et antipsykotikum brukes til å behandle depresjon (MDD), bipolar mani og ungdom schizofreni.

Seroquel

Seroquel er en antidepressant og antipsykotisk brukes til å behandle pasienter med bipolar lidelse med depressive episoder. Under det generiske navnet quetiapinfumarat, behandler det schizofreni og alvorlig depresjon. Helsepersonell bør følge nøye med pasienter som tar Seroquel som har diabetes eller de som er overvektige, har en familiehistorie med diabetes eller andre risikofaktorer. Produsenten, Astrazeneca, forteller at utsatte pasienter bør ha en fastende blodsukker test før du starter en diett av Seroquel behandling og på angitte tidspunkter i løpet av behandlingen.

Andre Antidepressiva

Flere andre antidepressiva kan bidra til hyperglykemi eller høyt blodsukker, og pasienter som bruker dem skal ha sine blodsukkeret overvåkes på en jevnlig basis. Antidepressiva for å være klar over er Risperdal Consta, paroksetin, Paxil, Pexeva og Cymbalta, bare for å nevne noen. Hvis du allerede har diabetes, bør du kontakte din lege for dette faktum bør du få en resept på noen antidepressiva, inkludert Marplan, Parnate, Nardil og Wellbutrin.