Digidexo.com

Informasjon om ømme bryster forårsaket av friksjon av brystkreft

Hvis din BH ikke passer ordentlig eller det er under-ledninger i bunnen av BH som skli ut og stikke deg, kan dette definitivt føre til smerte og irritasjon til brystene dine. I tillegg, hvis du er iført stoff som irriterer brystene, dette fører til friksjon og vil resultere i ømhet.

Jogger sin Nipple

Brystvortene kan bli svært smertefullt som følge av friksjon eller skade, ifølge Drugs.com. Jogger brystvorten er betegnelsen for kløende, irriterte brystvorter som følge av friksjon fra klær, som ofte oppleves av langdistanseløpere. Gnaging av brystvortene vil resultere i smerter, og noen ganger dermatitt.

Fisjon

Ved bunke nippel skjer det en spalting av nippelen. Menn kan oppleve det, så vel som kvinner. Alt som kan forårsake friksjon, inkludert grovt materiale eller en logo på en skjorte, kan resultere i denne tilstanden, som også kalles raver brystvorte, gartner brystvorte og runner brystvorte.

Forebygging / løsning

Dekke brystvortene med vaselin og kirurgisk tape før du begynner å kjøre eller trener for å forhindre dette, ifølge Commonsportsinjuries.com. Et annet forslag er å ha en løpende vest som vil eliminere noen av slitasje som oppstår når du bære klær som er laget av syntetiske fibre.

Bruk en BH

Ikke på seg en BH kan resultere i brystene dine blir irritert og smertelig anbud spesielt hvis brystene er gjentatte ganger gni mot materiale som er nubby, skrapete eller grov. Bære et brasserie.

Mangel på støtte kan forårsake Trauma

Deltagelse i idrettsaktiviteter uten å ha en støttende BH kan føre til friksjon dødskamp samt å utsette brystene til for mye spretter rundt og traumer, noe som kan resultere i ømme bryster.