Digidexo.com

Synarel bivirkninger

Synarel er en reseptbelagte medikamenter som anvendes for behandling av tilstanden kjent som endometriose. Med endometriose, vev slimhinnen i livmoren vokser i feil område. Synarel funksjoner for å senke feilaktig vev og også for å håndtere sykdom symptomer, slik som ekstremt smertefulle kramper og bekkensmerter. Medisinen kommer i sprayform, og sprøytes inn i nesen. Som med noen form for medisin, er det mulige bivirkninger som kan oppstå på grunn av Synarel.

Vanlige bivirkninger

Disse bivirkninger er vanligvis ikke ansett for å være årsaken til alarmen på grunn av det faktum at de har en tendens til å avta på egen hånd som kroppen tilpasser til legemidlet. Men hvis effekten blir sterkere, eller hvis de vedvarer en stund, kan det være nødvendig å få medisinsk hjelp. Noen av disse bivirkningene er forbigående reduksjon eller økning i størrelsen på brystene, hetetokter, senket seksuell lyst, flass, kviser, muskelsmerter, problemer med å sove, endring i vekt, vaginal tørrhet, humørsvingninger, irritasjon i nese og rennende nese.

Alvorlige bivirkninger

I situasjoner med alvorlige bivirkninger, er det nødvendig å søke legehjelp så snart som mulig. Noen potensielt farlige bivirkninger av Synarel omfatter depresjon, unormal hjerterytme, føtter eller hender hevelse, brun eller hvit utflod, humør eller mentale endringer, endringer i synet, kortpustethet, plutselig kaster opp eller hodepine og mage eller brystsmerter.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er også ansett for å være alvorlige bivirkninger av Synarel. I tilfeller av allergisk reaksjon, er det avgjørende å få akutt medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen tegn på allergisk reaksjon på Synarel er hevelse av tungen, leppene, munnen og ansiktet, tetthet i brystet, vanskeligheter med å puste, hudutslett, bryte ut i elveblest og kløe.

Bone Loss

Synarel bruk kan føre til en liten grad av bentap. Dette er særlig mulig for personer som røyker, drikker mye alkohol, de som bruker steroider eller antiepileptika, og de som har en familiehistorie med osteoporose. Disse enkelte kan være lurt å vurdere en annen type endometriose medisinering.

Gravide og ammende kvinner

Gravide og ammende kvinner bør utvise særlig varsomhet med hensyn til å ta Synarel. Selv om effekten av Synarel på gravide kvinner ikke er bekreftet, er det antatt at medisinen kan skade fosteret. Dessuten er det usikkert hvorvidt medisinen går over i morsmelk. Gravide og ammende kvinner bør diskutere Synarel med sine leger grundig når de vurderer medisin.