Digidexo.com

Eddik for Joint Pain

Eddik er et gammelt folk rette for smertefulle ledd. Den vanligste formen for eddik brukes for dette programmet er eple cider eddik. Ulike krav har blitt gjort gjennom flere tiår tildele nesten mirakuløse fordeler til eddik om leddsmerter.

Teorier / Spekulasjoner

Teorier fra alternativ medisin talsmenn peker på enzymer i upasteurisert eple cider eddik som herder. Disse teoriene hevder at giftstoffer bygge opp i leddene, gjør dem vondt, og at enzymer bidra til å fjerne giftstoffer.

Fordeler

De potensielle fordelene ved å drikke rå eple cider eddik inkluderer redusert leddsmerter og hevelse og økt bevegelsesutslag. De som lider av revmatoid artritt kan se færre episoder av angrep.

Typer

Den spesifikke typen eddik er upasteurisert eple cider eddik, ikke apple flavored. De fleste brukere anbefaler væsken over piller og foretrekker en skyet ufiltrert eddik som angivelig inneholder flere enzymer og fiber.

Vitenskap

Det har vært medisinske studier på gyldigheten av eddik botemidler. Ingen stor kontroll studie er gjennomført på bruk av eddik for fuger med noen betydelige resultater.

Advarsler

Surheten i eddik kan føre til reduserte nivåer av kalium og kan senke bentetthet. Langvarig bruk anbefales ikke for alle som lider av osteoporose.