Digidexo.com

Herbal Cold sår behandling

Herbal Cold sår behandling


Forkjølelsessår er forårsaket av herpes virus. Syklusen av en kald sår begynner med en prikking eller brennende følelse i et bestemt område av leppen. En dag eller to senere, en rød kul som ligner på en kvise former. Kvise blir til en blemme, som støt og til slutt scabs over. Denne syklusen tar vanligvis fem til syv dager. I USA, 30 prosent av alle voksne lider av herpes virus. Heldigvis finnes det flere enkle urte behandlinger som kan brukes til leksjon ubehag og fremskynde helbredelsestiden forkjølelsessår.

Sitronmelisse (Melissa officinalis)

Sitronbalsam inneholder forbindelser som kalles polyfenoler, som hindrer virus celler fra å feste seg til cellene i kroppen. Sitronmelisse inneholder også antioksidanter, som øker kroppens immunsystem og hjelper kroppen bekjempe virus. Sitronmelisse te kan brukes både internt og som en applikasjon. Drikk flere kopper sitronmelisse te per dag. Forbered en løsning av 2 til 4 teskjeer urt per kopp vann og ta på litt til den kalde sår med en bomullsdott.

Echinacea (Echinacea, ulike arter)

Det antas at, som sitronmelisse, har echinacea både antiviral og immun-boosting egenskaper. Alle deler av Echinacea-planten brukes til medisin, spesielt umodne (grønne) frø. Vanligvis naturmedisinere anbefaler å bruke solhatt som et skjær lagt til te. Drikk en kopp tre ganger per dag. Echinacea kan gjøre tungen føle nummen, men effekten er midlertidig og ufarlig.

Mints

Mange varianter av mynte har anti-viral egenskaper. Herbal botaniker Dr. James A. Duke foreslår å lage en te ved hjelp av fire deler sitronmelisse med 2 deler oregano og selv helbrede, og en del isop, rosmarin, salvie og timian. Denne blandingen vil gi deg med 12 forbindelser som arbeider sammen for å bekjempe herpes virus. Bratte urter i kokende varmt vann i 20 minutter og blid med lakris eller honning.

Rød pepper (Capsicum, ulike arter)

Den varme ingrediens i rød paprika heter capsaicin. Capsaicin er antatt å forhindre utbrudd av herpes. Lokal applikasjon av chilipepper til forkjølelsessår ville være for smertefullt, så prøv å legge ekstra paprika, pepper flak og peppersaus til kosthold for å hindre utbrudd av forkjølelsessår.

Johannesurt (Hypericum perforatum)

Johannesurt inneholder sammensatte hypericin, som antas å drepe herpes virus. Gjør en aktuell forberedelse ved hjelp av te brygget fra Johannesurt blomster eller ved å legge Johannesurt skjær til olje eller petroleum gelé og søker seg til de kalde sår flere ganger om dagen.

Andre forslag

Herpes viruset kan leve i tannbørsten din. Bytt ut tannbørsten etter et utbrudd for å hindre ny infeksjon. Rør av tannkrem kan også overføre viruset. Bruk små rør slik at de blir erstattet regelmessig.
Å fremskynde healing, prøv å bruke en vannbasert sink salve så snart den kriblende starter.