Digidexo.com

Hvordan ha den tankegangen til å gå ned i vekt hvis du var overvektig siden barndommen

Hvordan ha den tankegangen til å gå ned i vekt hvis du var overvektig siden barndommen


Det er alltid veldig vanskelig å gå ned i vekt, men er enda mer så hvis du var overvektig siden barndommen. Å ha meg selv å overvinne 35 år for å bli overvektig siden hun var to, jeg skriver denne artikkelen basert på personlig, førstehånds erfaring. Etter tiår med sliter, jeg ikke bare klart å nå mitt mål vekt, men jeg er nå involvert i en intensiv bodybuilding program, og jeg jobber mot å bli en sertifisert personlig trener og vekttap coach.

I denne artikkelen vil jeg diskutere tiltak for å være i riktig tankesett for å gå ned i vekt hvis du var overvektig siden barndommen. Resource delen linker til artikler av meg der jeg diskuterer logistikken for å miste vekt, men når du er i riktig tenkemåte, vil det ikke lenger være et spørsmål om slanking eller teller kalorier. Alt vil falle på plass av seg selv.

Bruksanvisning

Trinn 0 er å akseptere det faktum at du ikke kan være i stand til å takle disse trinnene på egen hånd. Du kan trenge hjelp av noen form for støttegruppen, enten formelt eller med noen få nære venner. Du kan også trenge å søke noen form for profesjonell terapi eller rådgivning. Denne artikkelen tar opp noen svært vanskelige spørsmål som må bli møtt og overvunnet.

Først må du være klar over og villig til å akseptere din nåværende vekt for hva det er. Du trenger ikke å slå deg opp over det, men du må komme ut av tankegangen til å si ting som: "Jeg er akkurat stor boned," eller "Jeg har vært å beholde vann i det siste," eller "å være feit er alt jeg noensinne har kjent. " Du må starte fra standpunktet om at du er på din nåværende vekt, og du vil arbeide mot å miste noe av det.

Du må helt tro det faktum at du er i stand til å miste vekt, selv om forsøkene du har gjort så langt ikke har vært vellykket, i alle fall ikke permanent slik. Du må få gått alle dine forestillinger om at du er genetisk programmert til å være tung. Det er rett og slett ikke sant. Gjerne miste siste 20 pounds kan være ekstremt utfordrende, om ikke tilsynelatende umulig, men det er ikke poenget. Poenget er at du definitivt kan bevege seg i retning av å miste vekt, og holde av vekten at du taper.

Mens det er sant at noen mennesker har naturlig raskere eller langsommere metabolisme, er det ting du kan gjøre for å øke hastigheten din opp, nemlig trening, og i alle fall, kan det bare være at å miste vekt vil bli vanskeligere for deg enn noen andre. Men det er ikke annerledes enn å si at å gjøre matematikk eller spille piano er vanskeligere for noen enn for andre.

Absolutt ingen er genetisk programmert til å være tung (igjen, jeg snakker ikke om de siste 20 pounds), med mindre du har en veldig spesifikk medisinsk tilstand som bare effekter en liten prosentandel av mennesker. Nesten alle er overvektige fordi de spiser for mye og trener for lite, men selvsagt hvis du har en spesiell medisinsk tilstand du bør gjøre nøyaktig som legen din instruerer.

Du må fullt ut komme til enighet med noen og alle sinne problemer som stammer fra din historie med barndommen overweight. Som du sliter med å miste vekt det er ekstremt lett å bli sint at du noen gang fått til vekten din i første omgang. Det er lett å føle sinne mot din familie for ikke å gjøre mer for å gripe inn mens du var ung, eller kanskje for ikke å være gode rollemodeller, eller kanskje for enda oppmuntre din overweight enten bevisst, ubevisst, eller helt utilsiktet.

Mange vonde minner kan komme til overflaten, kanskje for ikke å være i stand til å delta i idretter som dine kolleger gjorde, eller blir ertet for vekten din, og så videre. Du må begynne vekttap innsats fra standpunktet om aksept og tilgivelse, slik at du kan sette alle dine mentale anstrengelser i å fokusere på vekttap plan.

Du må binde deg for at din familie, spesielt hvis overvektig selv, kan faktisk ikke være så støttende for din tapende vekt som du ønsker de skal være. Hvis usunn overspising er en stor del av hva du vanligvis gjør med familien din, så objektivt sett vil du ikke være så gøy å være rundt mens du ser på hva du spiser.

Familien din kan gi deg alle slags feil råd og ideer som: "Å, bare spise og nyte! Alle kvinnene på vår side av familien har alltid vært stor," eller "Jeg leste i et magasin at hvis du spiser en sitron etter at du er ferdig med måltidet, vil det brenne alle de kaloriene som du nettopp spiste, "eller" Jeg har hørt at hvis du går rundt kvartalet etter at du spiser, all maten kommer akkurat for deg, og det er som du spiste ingenting i det hele tatt "og så videre. Mye av dette rådet kan være akkurat det samme som de ga deg siden barndommen, som sannsynligvis er en del av hvordan du ble og forble overvektig. Du må akseptere at dette var nesten helt sikkert ikke gjort skadelig, men gjort av uvitenhet.

Familien din vil også trolig be deg om å dele alle detaljene i diett og treningsprogram som du gjør, og vil gå på og om hva som fungerer og hva som ikke fungerer, etc. Når du har opprettet din spising og trening planlegger du vil rett og slett nødt til å være sterk og feste med det uavhengig av hva alle rundt deg sier.

Du må innse at selv om overweight koker ned til kalorier spist versus kalorier brent, i ditt tilfelle hva som er mye viktigere er å endre spise-og mosjonsmønstre. Du vil rett og slett nødt til å bryte mold at du har vært i siden barndommen. Det er ekstremt vanskelig, og det er noe du vil gjøre veldig gradvis. Du vil bare nødt til å presse deg selv i den retningen. Du må komme rett tilbake på sporet når du går av den. Når du endrer dine mønstre og tankesett med hensyn til mat og trening, vil du se at vekten vil bare begynne å komme ut på egen hånd. Du vil automatisk vet hva de skal gjøre. Du vil bli stadig mer bevisst på kroppen din, og hvordan du kan være sunt med det.

Det er viktig å forstå at hvis familien var alltid overvektig akkurat som du var, på et nivå det kan være noen følelser av sjalusi som de ser du begynner å miste vekt. Det kan være en naturlig menneskelig underbevissthet reaksjon. Det betyr ikke at familien din ikke elsker deg, eller ønsker å bevisst sabotere deg, eller noe sånt. Det er bare det at du skal oppnå noe som de har alltid hatt problemer med seg selv. Bare pass på at du ikke blir avsporet av eventuelle uttalelser som kan bli gjort av din familie om saken.

Den gode ting som kommer ut av å ha vært overvektig i det siste er at du allerede har funnet ut hva som ikke fungerer. Tilsynelatende da Thomas Edison ble spurt om hvordan han følte om sviktende 1000 ganger når oppfinne lyspæren, svarte han at han lykkes oppdaget tusen måter å ikke gjøre en lyspære. Prøv å bruke den positive tankegangen til din situasjon. Begynn å tenke i forhold til hva som vil fungere for deg i din vekttap innsats, innser at det ikke er noen grunn til å gjenta noen av de tingene som ikke fungerte.

Du må slutte å spille rollen som den stereotype feit person. Skjerm navnene "fatchick123" eller "hotbbw69" eller ting som som ikke bruker. Ikke gjør selvironiske fett vitser. Ikke tenk på de tingene som du aldri kunne fysisk gjøre, og ikke kan gjøre akkurat nå. Du jobber mot å være i stand til å gjøre disse tingene. Ikke se deg selv som en feit person, eller en person med en historie av å være tung. Bare se deg selv som en person som gjør en innsats for å gå ned i vekt.

Se Resources nedenfor for andre artikler av meg om dette temaet som kan være nyttig fra et logistisk synspunkt. Hele tiden minne deg selv at du kan gjøre det. Du kan gå ned i vekt og være sunn. Hvis jeg kan gjøre det, så kan du. ☺