Digidexo.com

Slik Cure Fever hos barn

Feber hos barn er vanligvis et tegn på en infeksjon eller sykdom. Selv om et barns temperaturen vil svinge i løpet av dagen, bør ekstreme temperaturer (over 100,4) tas på alvor. Imidlertid kan den beste retningslinje for bestemmelse av helse av et barn være hans oppførsel, i stedet for sin temperatur. Vurdere sin spise og spillvaner og ser etter uvanlig oppførsel eller apati.

Bruksanvisning

kjøp over-the-counter medisiner som ibuprofen eller paracetamol. Disse legemidlene kan bidra til å få ned feber og kvitt barnet av de verkende symptomer som noen ganger følger med en feber.

To alternative medisiner. Bytte fra en medisin til en annen noen få timer kan bidra til å lindre feber. Hold en tidsplan for å være sikker på at du er dosering riktig.

Fjern tunge klær. Tunge klær og tepper kan felle varme, hindrer at temperaturen går ned. Kle barnet i lys klær, selv om han er kald.

Tilby rikelig med væske, for eksempel vann, juice og barns drinker. Bor hydrert vil hjelpe barnet ditt bekjempe infeksjonen raskere. Unngå altfor sukkerholdige drikker og brus, som vil bare ytterligere dehydrering.

Kjør et varmt bad. En vanlig misforståelse er at ekstreme temperaturer er best for å redusere feber. Lunkent vann kan være like effektive, og vil være mer utholdelig enn kaldt vann.

Hint

  • Følg nøye med på instruksjonene medisiner og aldri gi et barn aspirin.