Digidexo.com

Hva er NIOSH?

The National Institute for Occupational Safety and Health utvikler og etablerer yrkes helse- og sikkerhetsstandarder, driver forskning for å utvikle nye kriterier for å bedre helse- og sikkerhetsstandarder og gir anbefalinger om disse standardene.

Opprinnelse og Plikter

Occupational Safety and Health Act av 1970 opprettet NIOSH. Det er en del av Centers for Disease Control and Prevention i Department of Health and Human services.The Occupational Health and Safety Administration er ansvarlig for etterforskning og bøter etter skader på arbeidsplassen, men NIOSH er ansvarlig for forskning og utvikling av politikk for å hindre skader på arbeidsplassen før de skjer.

Daglige aktiviteter

Noen aktiviteter NIOSH agenter kan påta inkludere etterforskningen av farlige arbeidsforhold, vurdering av farene på arbeidsplassen, noe som gir vitenskapelig gyldige anbefalinger for arbeidervern etter forskning og utdanning og opplæring for personer som arbeider eller forbereder seg til å arbeide i feltet av yrkesmessig sikkerhet eller helse.

Betydning

NIOSH advocacy av sikkerheten på arbeidsplassen i tradisjonelle arbeidsplasser for eksempel fabrikker og varehus er velkjent. Mindre kjent, skjønt, er instituttets engasjement i nesten alle andre industri og forsøke. For eksempel, NIOSHâ € ™ s Fire Fighter Fatality Investigation Program, som begynte i 1998, har undersøkt dødsfall av hundrevis av brannmenn i linjen av plikt, og gjort mer enn 1000 anbefalinger basert på disse undersøkelsene.