Digidexo.com

Over-the-counter medisiner for å bedre blodsirkulasjonen

Over-the-counter medisiner for å bedre blodsirkulasjonen


Dårlig blodsirkulasjon kan føre til sår og infeksjoner, prikking i ekstremiteter, og selv hjerteinfarkt og hjerneslag. Derfor, å finne måter å forbedre blodsirkulasjonen er viktig, og en av disse måtene er å behandle problemet med over-the-counter medisiner.

Betydningen av god blodsirkulasjon

Blodsirkulasjonen er ikke bare om flyt og bevegelse av blod i kroppen vår --- det er hvordan blodet bistår de ulike prosesser og systemer i kroppen vår. Blood bringer nærende oksygen til cellene i kroppen, og hjelper cellene holder seg friske til å bekjempe virus og andre immunologiske utfordringer.

Funksjon

Over-the-counter medisiner kan brukes til å bedre blodsirkulasjonen ved tynning blodet; de kan også virke som antikoaguleringsmidler. Tynnet blod kurs gjennom kroppen lettere, og antikoagulerende medisiner bidra til å holde blodet fra clotting.

Typer

Over-the-counter medisiner som brukes til å forbedre sirkulasjonen på grunn av deres anti-blodpropp og blodfortynnende egenskaper er ibuprofen og aspirin. Ifølge MorphemeRemedies.com, hvitløk kosttilskudd er en naturlig måte å forbedre blodsirkulasjonen. Tar vitaminer som har en høyere dosering av jern også vil hjelpe.

Betraktninger

I tillegg til over-the-counter medisiner, det er andre måter å forbedre blodsirkulasjonen, inkludert regelmessig mosjon, muskelmassasje og ikke røyke.

Advarsel

Legemiddelinteraksjoner er mulig, spesielt hvis du tar flere medisiner regelmessig. Sjekk alltid med legen din før du tar over-the-counter medisiner eller kosttilskudd sammen med reseptbelagte medisiner.