Digidexo.com

Astma angrep forebygging tips

Astma er en autoimmun sykdom som oppstår når luftveiene blir blokkert på grunn av økt betennelse. For de fleste angrep har en tendens til å oppstå etter å ha blitt utsatt for bestemte allergiske triggere. For andre, kan trening bringe på et angrep. En av de beste behandlinger for astma er forebygging. Det er mange ting du kan gjøre for å forhindre reaksjoner fra å bli alvorlig og slå inn et angrep.

Forebyggende medisiner

I tilfeller av kronisk astma, er det viktig å holde hevelsen i luftveiene redusert til alle tider. Redusere betennelse er nøkkelen i å forebygge astma angrep. Kortikosteroid, slik som inhalatorer Advair, er sterkt foreskrevet, på grunn av deres evne til å dispensere medikamenter direkte til lungene, og effektivt redusere svelling. En annen medisin som bidrar til å hindre angrep, er en leukotriene blocker, som Singulair. Leukotrienene er kjent for å forårsake betennelse i kroppen, så tar en blokkering dramatisk kan bidra til å redusere svellingen. Begge disse medikamentene kan tas samtidig og er kjent for å hindre angrep når det tatt over tid.

Innendørs Forebygging

Fordi det er mange allergiske triggere inne, er det viktig å prøve og fjerne dem så godt som mulig. For pollen og kjæledyr dander allergier, bruk produkter med HEPA filter rundt hjemmet. Hepa står for høy effektivitet partikkelfilter luft. Dens evne til å fjerne 99,97 prosent av luftbårne partikler som er 0,3 mikrometer, gjør det til et viktig aktivum for astmatikere. HEPA filter kan bli funnet i støvsugere og luftrensere. Støv midd allergi kan også være en viktig årsak til astma, så bruke beskyttende sengetøy kan dramatisk bidra til å forhindre angrep også. Både madrassen Encasing og pute dekker er tilgjengelig, og er sterkt anbefalt for å redusere astmaanfall på grunn av støvmidd.

Utendørs Forebygging

Forebygging av astma angrep i naturen kan være vanskelig som de fleste allergiske triggere er i luften, og uunngåelig. Gjøre litt luftkvalitet kontroll vil hjelpe deg å ta gode beslutninger som kan bidra til å forhindre angrep. Under allergi sesongen, sjekk pollen teller online daglig. Hvis de er høye, er det en god idé å planlegge aktiviteter for innendørs. Hvis din astma fakler opp fra trening, også sjekke værforhold. Kald luft er kjent for å ergre symptomer som kan føre til et angrep. For alvorlige astmatikere, en rekke masker er tilgjengelig som kan ikke bare filtrere ut allergener, men kan også holde den kald luft inn i lungene.