Digidexo.com

Hvordan lage en stor tannbørste

Selvfølgelig, du trenger ikke en stor tannbørste for å pusse tennene. Men det kan være en stor propell for en Halloween kostyme og en god dekorasjon for et tannlegekontor. Siden du ikke vil faktisk være å bruke denne tannbørsten som, vel, en tannbørste, kan du gjøre det ut av isopor i stedet for plast for å spare deg selv litt tid og noen av materialkostnader. Dette vil også gjøre det lettere og lettere å bære.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Skjær en 3 fot med 4 tommers rektangel ut av Styrofoam ark med verktøyet kniv. Spore den ut med penn og målestokk først. Bære en maske som du kutter slik at partiklene ikke inn i munnen eller nesen.

Bruke manuell tannbørste som modell, forme håndtaket med verktøyet kniv til å legge kurver og støt. Etter at du har gjort de større kutt, bruker finkornet sandpapir for å finjustere dem. Ikke glem å legge igjen et flatt område for tannbørste hode nær en av endene. Mål pensel for å sørge for at du tillater det. Det bør sitte minst 2 inches inn fra enden.

Spraymaling styrofoam den fargen du ønsker håndtaket på tannbørsten din til å være. Hold boksen minst to meter unna som du sprayer så skummet ikke blir altfor mettet. Dette kan føre til at den brekker eller bøyes. Vente en halv time for malingen tørke. Så sjekk ut arbeidet ditt. Legg til mer spraymaling til eventuelle områder du trenger å ta opp. Deretter vente en halv time.

Plasser skum foran deg, slik at du står overfor en av langsidene. Plasser kratt pensel på toppen av skum, også med den lange siden vendt mot deg, i stedet du utpekt for det tidligere.

Bruk pennen til å spore børsten slik at du vet nøyaktig hvor den berører skum. Så ta den av og bruke en linje med lim på baksiden av børsten med varmt lim pistol. Sett den tilbake på skum i det nøyaktige stedet du spores. La det tørke i 10 minutter. Plukk opp din tannbørste og pass på at hodet skal være på. Hvis det slingrer i det hele tatt, legger mer lim.

Bruk en pekepennen for å legge til en logo, merkenavn eller melding til tannbørste håndtak. For å gjøre det mer realistisk, skriver meldingen på en slik måte at du må slå håndtaket sidelengs for å lese den.

Hint

  • En lett farget maling penn fungerer best på en mørk bakgrunn, og vice versa.
  • Hvis du planlegger å bruke tannbørsten kommersielt ikke sette et merkenavn på den uten tillatelse. Bruk spray maling bare i områder med god ventilasjon. Ikke la barn bruke den med mindre sterkt overvåket.