Digidexo.com

Hvordan lage Aromaterapi Packs

Parfyme pakker kan brukes til å behandle en rekke forskjellige sykdommer. Fra hodepine og tette bihuler til ømme muskler og magekramper, disse pakkene tilbyr alle naturlige lettelse og kan eliminere behovet for smertestillende og medisiner. Aromaterapi packs er fylt med ulike eteriske oljer som inneholder helbredende egenskaper. Disse pakker kan anvendes varmt eller kaldt, avhengig av typen av sykdom de behandler. De kan lagres i fryseren og derefter oppvarmet i mikrobølgeovnen når en varm pakke er nødvendig.

Bruksanvisning

•  Hell hele posen med ris i en stor bolle. Legg 8 til 10 dråper av dine utvalgte essensielle oljer. Hvis du bruker mer enn én olje, bruk en redusert mengde dråper for hver olje, som beløper seg til 8 til 10 totalt dråper. Unngå å bruke for mye olje for å unngå å lage ris for våt.

Rør ris ved hjelp av stor skje til å kombinere oljer og bland ingrediensene. Tilsett mer olje om nødvendig, til en dråpe om gangen øker essens.

Bestem størrelsen av pakken du ønsker å gjøre. For mindre pakker, kuttet sokken til ønsket lengde. Kutt ved åpningen, ikke foten. For større pakker, bruke hele sokken. Ved hjelp av stor skje, scoop ris blandingen inn i sokken. Fyll sokk drøyt 3/4 full. Unngå overfylling å holde pakken fleksibel. Dersom pakken ikke er smidig når du squish det i hendene, er det for full. Brett ned øverste hjørnene av sokken. Brett toppen av sokken over, som om å pakke en gave. Hold den på plass og sy igjen med nål og tråd.

Lay pakke flatt på bordet. Spre ris jevnt med hendene. Ved hjelp av målebånd, måle lengden og bredden av flokken. Klipp to stykker stoff som måler en tomme større enn den totale lengden og bredden av flokken.

Plasser høyre side av stoffet mot hverandre. Ved hjelp av nål og tråd, sy begge langsidene av stoffet sammen. Sy den ene kortsiden sammen. La den andre kortsiden åpen for å gi en slot for slipping pakken inn i huset. Omvendt pakken slik at det ikke lenger er innsiden ut.

Skyv pakningen inn i kabinettet. Du kan sy åpningen lukket å forsegle pakken. Alternativt kan du la åpningen hvis du ønsker å utveksle ulike essensen pakker. For å gjøre dette, brett over begge deler av den korte siden. Sy med nål og tråd for å holde på plass. Du kan sy på en liten knapp, snap eller borrelås for å holde pakker innsiden av casing.