Digidexo.com

Kiropraktikk Therapy for Lårsmerter

Hvis låret smerten er akutt, må du skaffe deg en X-ray for å utelukke muligheten for brukket bein. Kronisk muskelsmerter, derimot, kan bli hjulpet av kiropraktisk behandling. De fire quadriceps femoris musklene på forsiden av låret kan rive eller bli anstrengt etter anstrengelse; den resulterende skaden er en kontusjon eller blåmerke. En kontusjon er mest smertefullt når du flytter låret. Kiropraktisk behandling kan lindre smerten og slappe av muskelkramper mens musklene er healing. Kiropraktorer kan også justere ryggraden og hofter, noe som kan lette restmuskelsmerter i bena.

Symptomer

Fastslå omfanget av skaden din. Hvis du ikke kan sette noen vekt på benet eller forlenge den i det hele tatt, kan du ha et brudd eller rift som krever øyeblikkelig hjelp. En kontusjon, som kan bli hjulpet av kiropraktisk behandling, er ledsaget av hevelse i forsiden av låret; huden er rød og utvikler seg til svart og blå. Låret blåmerke begrenser omfanget av bevegelse av kneet, men sannsynligvis vil ikke helt immobilize deg.

En annen grunn til å se en kiropraktor er hvis du har lår smerte som synes å være utstrålende ned fra korsryggen. I dette tilfellet kan muskel tetthet være et resultat av dine hofter eller ryggrad å være ute av stilling, og vil svare på en enkel justering.

Umiddelbar behandling

Umiddelbart etter en skade, bruke is til låret for å redusere hevelse; en kiropraktor kan gjøre dette under et kontor besøk. Heve beinet reduserer hevelse og tar presset bort fra skaden. Kiropraktoren kan anbefale et ess bandasje for å støtte beinet mens musklene gro. Kortvarig bruk av krykker tar vekten av de skadede musklene til å gi dem en sjanse til å helbrede og slappe av.

Kiropraktikk Approaches

Målet med kiropraktisk behandling er å gjenopprette hele spekteret av bevegelse til kneleddet, dvs bedre funksjon og redusere smerte. Kiropraktisk justering vil ikke redusere smerter forbundet med et lår blåmerke, men kiropraktorer bruker massasje, ultralyd, og elektrisk muskelstimulering å strekke eller slappe muskler som er forkortet på grunn av spasmer. Elektronisk muskelstimulering teknikken kan også tone, omforme, og faste lår. Elektronisk muskelstimulering reduserer både akutte og kroniske smerter.

En kiropraktor kan utføre en justering hvis han eller hun bestemmer at en kronisk, ikke--kontusjon lår-relatert smerte er et resultat av en skade i et annet område av baksiden. Det er alt koblet til, slik at en krampe eller forskyvning i skuldrene, korsryggen eller hofter kan påvirke musklene i låret.

Kosttilskudd

En kiropraktor kan foreslå vitamintilskudd og analgetika. Naproxen natrium letter smerte og reduserer hevelser, men kan irritere magen. Kosttilskudd som Glucosamine and chondroitin økning smøring i ledd; de kan også inneholde MSM, vitamin D, hyaluronsyre og anti-inflammatoriske midler. Din kiropraktor vil hjelpe deg å avgjøre hvilke kosttilskudd og smertestillende som fungerer best på benet. En annen hjemmebehandling for å lindre symptomer er en oppvarming pad; imidlertid ikke alle skader reagerer godt på varmen, så sørg for å bekrefte med din kiropraktor hvilken type behandling som passer til din tilstand.

Forebygging

For å holde seg frisk og forebygge låret fra å bli kvestet igjen, kan din kiropraktor foreslå flere ting basert på omstendighetene rundt skaden din. Dette kan omfatte å miste vekt, og legger til trening eller å endre din nåværende trening diett eller forbedre holdningen din. Hvis du står i lange perioder av gangen, ta noen minutter å løfte beinet. Hvis du sitter i lange perioder, ta pauser for å flytte rundt og dermed øke blodtilførselen til muskler og hindre intense muskelspasmer.