Digidexo.com

Hvordan bruke Iridology å forbedre helse

Iridology er praksisen med å undersøke iris i øyet for merking og misfarging for å bestemme mulige helseproblemer de skulle tilsi. Ulike sektorer av iris er sagt å tilsvare ulike områder av kroppen. Ulike markeringer indikerer mulige sårbarheter i disse områdene. Iridology brukes ikke til å diagnostisere spesifikke sykdommer eller tilstander. Snarere er det brukt for å indikere potensielle problemer i alle områder av kroppen, inkludert hjertet, lunger, milt, rygg og nyrer. Du kan fortsatt bruke iridology å forbedre din generelle helse, men ved å ta spesielt vare på de organer og systemer din iridology lesing anser sårbare. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Bruksanvisning

Bli oppmerksom på helsemessige problemer med Iridology

•  Gjør en avtale med en iridology utøveren sertifisert av International Iridology utøvere Association (iipa). En liste over iipa-sertifisert Iridology utøvere i USA og Canada er tilgjengelig på iipa nettsted (se Ressurser nedenfor).

Ankom eksamen. Gi iridology utøveren en detaljert medisinsk historie, inkludert eventuelle eksisterende helseproblemer, for å hjelpe ham eller henne bedre lese resultatene av testen.

Diskuter resultatene med iridology utøveren. Vær forberedt på å stille spørsmål. Finn ut nøyaktig hva merkingen betyr, kan hvilke områder være sårbare for problemer og hvilke sykdommer de kunne tilsi.

Planlegge en avtale med en lege for å undersøke bestemte "problemområder" direkte for å se om noen problemer eksisterer. Snakk med legen din om hvilke forholdsregler kan tas mot sykdommer relatert til disse områdene og hva som kan gjøres for å forbedre den generelle helsen i disse og andre deler av kroppen.

Besøk Irisdiagnosis.net for mer informasjon om iridology. Forbedre din forståelse av hvordan du bruker den (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • En avtale med en lisensiert iridology utøveren er vanligvis ganske billig, og helt ufarlig.
  • Når du søker etter en iridology utøveren, prøv å finne en som er sertifisert.
  • Iridology utøvere er ikke lovpålagt å være lisensiert eller sertifisert i enten USA eller Canada. De fleste er ikke leger.
  • En iridology undersøkelse ikke er dekket av de fleste forsikringsleverandører.
  • For vedvarende smerter, uvanlige klumper, store, rare føflekker eller lignende symptomer, kontakt lege umiddelbart.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Hvis du bestemmer deg for å prøve iridology, holde legen informert om behandlingen du påtar deg.