Digidexo.com

Om stoffet Topimax

Om stoffet Topimax


Som alle reseptbelagte legemidler, bør Topimax kun tas i henhold til foreskrevet dose. Fordi Topimax tar tid å jobbe i kroppen, leger anbefaler å bruke en migrene dagbok for å registrere eventuelle gradvise endringer som skjer i løpet av de første månedene. Mens brukerne vil oppleve varierende grad av effektivitet, er det alltid best å jobbe tett med din lege før du begynner på ny behandlingsplan. Før du snakker med legen din, lære om Topimax kan være riktig for deg.

Identifikasjon

Topimax er en oral medisin som brukes som del av en daglig behandling plan for å behandle og forebygge fremtidige migrene. Bevist å redusere migrene frekvens over tid, case-studier viser fortsatt reduksjon i frekvens over en seks måneders periode med vedvarende bedring i tilstanden til de fleste individer innen en måned.

Time Frame

Personer som tar Topimax bør se resultater i så lite som en måned; imidlertid bør topiramat fortsettes i minst to til tre måneder før faktiske resultater kan måles. Hvis migrene frekvens ikke minske, bør brukerne se en lege for å diskutere doserings alternativer.

Funksjon

Topimax arbeider for å roe hjernen. Fordi nerveceller blir ivrige, får hjernen smerte signaler som utløser migrene og spenningshodepine. Når tatt konsekvent over tid, kan Topimax skape en langvarig ro i hjernen, og dermed redusere hodepine. For å opprettholde effekten av medisinen, må Topimax brukere bruke medisiner på daglig basis så riktig dosering er tilgjengelig for hjernen og migrene smerte vil oppstå sjeldnere.

Side Effects

Vanlige bivirkninger er nummenhet og kribling, tretthet, smak endring, vekttap og mangel på konsentrasjon. De fleste fant disse bivirkningene å være mild til moderat og trengte å bli fjernet fra deres behandling plan som resultat.

Forebygging / løsning

Hvis du ønsker å ta Topimax, må du planlegge en avtale med legen din og få en resept. Legen vil spørre deg flere spørsmål om hvor ofte du lider av migrene og intensiteten av hvert angrep. For å hjelpe legen avgjøre om Topimax er riktig for deg, ta med en migrene dagbok med deg til avtale og eller besøke Topimax nettsted for å fullføre en Symptomer Quiz. Skriv ut resultatene til å gjennomgå med legen din.