Digidexo.com

Organic Olive Oil Såpe og Hudpleie

Organic Olive Oil Såpe og Hudpleie


Vakker hud er noe som ofte virker uoppnåelig for alle som lider av tørr, fet eller lyte utsatt hud. Mens det synes counterintuitive å bruke en olje for å rense huden din, noen oljer - olivenolje i særdeleshet - er tradisjonelle skjønnhetsbehandlinger som gagner huden.

Hvordan Olive Oil Works

Olivenolje er en fuktighetskrem som gir en beskyttende barriere for huden, men det er også full av antioksidanter og polyfenoler - viktigste komponentene i mange kosmetiske hudpleieprodukter. Noen oljer er pore-clogging, eller comedogenic, men olivenolje er svært lavt på denne skalaen i henhold til Soapnuts, og kan faktisk hjelpe klare porene, trekke smuss og makeup ut til overflaten hvor den kan tørkes bort.

Olive Oil eller Soap

Noen mennesker bruker olivenolje og andre oljer direkte på huden som en rensing diett for å la huden fuktig og glødende. Andre foretrekker å bruke en produsert hudpleieprodukt som inneholder olivenolje som sin viktigste ingrediens. Eksperimentere og se hvilke som er mer fordelaktig behandling for huden din. Hvis masserer olivenolje direkte på huden din, bruk alltid en organisk extra virgin olivenolje, den reneste form av olivenolje.

Olive Oil Såper

Det er mange såper inneholdende olivenolje som hovedingrediens. Avhengig av dine preferanser, kan du velge en organisk eller en vanlig såpe. Noen såper vil bli parfymert med ytterligere bestanddeler, og de fleste vil inneholde Castile, glycerol eller natriumklorid som den bestanddel som gjør produktet en såpe. Selskaper som gjør en olivenolje såpe inkluderer, men er ikke begrenset til, Kiss My Face, Dr. Bronner tallet, Manor Hall og Olivella.