Digidexo.com

Aktiviteter og Håndverk Relatert til Barn Helse

Aktiviteter og Håndverk Relatert til Barn Helse


Gjøre håndverk eller andre aktiviteter er en måte å tilbringe kvalitetstid med barna mens også fremme kreativitet og hjelpe dem å lære. Hvis disse håndverk eller aktiviteter har noe å gjøre med helse, lar den deg til å sette scenen for barnet å ikke bare lære om helse, men å ta det de har lært og bruke det til sitt liv. Hvis de begynner å bruke det de lærer nå, kan det sikre langsiktig helse i voksen alder.

Dental Health

En enkel håndverket å undervise tannhelse er å be barna tegne et likt antall tenner på et stykke papir. Det trenger ikke å være perfekt, fordi de kommer til å lime over det likevel. Tillate dem å kutte bilder av ulike matvarer ut av gamle magasiner. Utpeke halvparten av tennene de trakk så sunt og halvparten av dem som usunn, så be dem om å lime inn mat som er bra for tennene på de sunne tenner og sukkerholdige eller dårlig mat på de usunne tenner.

Heart Health

The American Heart Association har en utskrift tilgjengelig for nedlasting på sitt nettsted. Print ut en av disse for hvert barn, og gå over den med dem. Det viser hjertet, og hvor systemet av vener og arterier tilføre blod til hele kroppen. Du kan deretter diskutere med dem hva slags mat er best for deres hjerte, og hvilke du vil unngå eller spise i moderate mengder. Tillate dem å farge utskriften som du forklare alle disse tingene til dem.

Ernæring

Planlegge et måltid eller mellommåltid som inneholder alle eller så mange av de fire mat grupper som mulig. Da har barnet tegne noe fra hver matvaregruppe: meieri, kjøtt, frukt og grønnsaker, fett og oljer, og brød og pasta. Du kan også ha dem farge i bilder fra et forhåndstrykt mal som den på DLTK-Kids. Poke et lite hull på toppen av hvert bilde og tråd noen streng gjennom den, deretter knytte den til toppen av et papirhåndkle roll. String garn eller hyssing gjennom tørkepapir rull og knute det å danne en kleshenger.

Fitness

Hopscotch er ikke bare et spill barna vil nyte, men også vil få dem i bevegelse. Barna kan også spille det omtrent hvor som helst. Hvis kritt og et fortau ikke er tilgjengelige, vil lage en paradiset matte tillate dem å spille det klassiske spillet. Ta en stor rull med lerret og trekke ut åtte ruter i den tradisjonelle hopscotch justering. Du kan bruke et magasin som en guide om det hjelper. Arbeide med barnet ditt, fyll inn tallene på hver rute og dekorere, maling, eller farge på noen måte du ønsker. Punch et hull i den ene enden og streng noen bånd gjennom det å fungere som et slips når du ønsker å rulle matten opp. Lag en beanbag ved å fylle en gammel sokk eller annen sekk med bønner eller ris.